Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANĐELKA - 05.02.2024
ANĐELKA
ANĐELKA - Gazdarica ju je izbacila iz stana jer nije plaćala režije. Sad se mora vratiti mami i tati, a to će ugroziti njen ljubavni život. Kao vozačica bibliobusa upoznala je divne mladiće s kojima se rado druži. Zakasnine za knjige im ne oprašta lako. Tek kad pokorno ispune njene želje, dozvoli im da posude novu knjigu.
Cura dana
GABRIJELA
GABRIJELA - Mlada cvjećarka zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin posao je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njim, kaže, sve se dogovori.
GABRIJELA
Cura dana
MANDA
MANDA - Brine je budućnost. Noćima ne spava. Vrti se, znoji, tušira hladnom vodom. Radila je u mjenjačnici na tržnici i ostala je bez posla kad je uveden euro. Nitko više neće mijenjati kune u eure ni obrnuto. Morat će se prekvalificirati. Razmišlja završiti tečaj za plesačice. Čula je da se to dobro plaća preko ljeta.
MANDA
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Novopečenoj odvjetnici ostvario se san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba oličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom sve one koji joj se ponude pomoći. Tvrdi da nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
BRANKICA
Cura dana
ANČICA
ANČICA - Zbog viroze nije mogla van pet dana. Večeras konačno izlazi. Nadoknadit će sve propušteno, osim kolokvija. Nada se da će ove godine dati sve ispite prije lipnja. Onda planira odraditi još jednu sezonu na moru. Jedina je konobarica koja može nositi dvije tacne pune krigli s pivom, a dobiva i najveće napojnice
ANČICA
Cura dana
AGATA
AGATA - Kao što joj ime kaže, dobra je, blaga i čedna. Kad nije čedna, pleše oko šipke. Vrhunska je majstorica i nema tog štapa na kojem ne može izvesti piruetu ili trostruki aksl. Prijateljica je nagovara da otvore školu plesa oko šipke. Mora još malo razmisliti. Želi novu karijeru, pa će vjerojatno pristati. Bitno je da se vrti.
AGATA