Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BRANKICA - 02.02.2024
BRANKICA
BRANKICA - Novopečenoj odvjetnici ostvario se san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba oličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom sve one koji joj se ponude pomoći. Tvrdi da nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
Cura dana
ANČICA
ANČICA - Zbog viroze nije mogla van pet dana. Večeras konačno izlazi. Nadoknadit će sve propušteno, osim kolokvija. Nada se da će ove godine dati sve ispite prije lipnja. Onda planira odraditi još jednu sezonu na moru. Jedina je konobarica koja može nositi dvije tacne pune krigli s pivom, a dobiva i najveće napojnice
ANČICA
Cura dana
AGATA
AGATA - Kao što joj ime kaže, dobra je, blaga i čedna. Kad nije čedna, pleše oko šipke. Vrhunska je majstorica i nema tog štapa na kojem ne može izvesti piruetu ili trostruki aksl. Prijateljica je nagovara da otvore školu plesa oko šipke. Mora još malo razmisliti. Želi novu karijeru, pa će vjerojatno pristati. Bitno je da se vrti.
AGATA
Cura dana
REGINA
REGINA - Odlučila je da će ove godine biti kraljica karnevalske zabave u vatrogasnom domu. Ima genijalnu ideju. Obući će samo tijaru i štikle. Žiri neće ostati ravnodušan. U to je sigurna. Kad prošeta pozornicom, svi će ostati bez daha. Lani je bila druga pratilja. Ne može sebi to više dopustiti. Vrijeme je za promjene.
REGINA
Cura dana
EVA
EVA - Sanjala je da je dobila na lotu. Sve je potrošila na ludi provod. Jahta, kocka, ludovanje do zore. Kad je ostala bez novca, vratila se kući. Probudila se i shvatila da sve to nije istina. Istina je hrkala na jastuku pored nje. Osjetila je i zadah češnjaka. Odlučila je da će ga ostaviti čim se probudi i otići uplatiti loto.
EVA
Cura dana
LILA
LILA - Šalju je na studentsku razmjenu. Ne zna kamo bi. Može birati, a teško joj je. Ne ide se njoj preko granice. Najviše voli biti svoja na svome. A čekaju je i zaruke. Dečko joj je za rođendan poklonio nalivpero optočeno dragim kamenjem. Obećao je da će uskoro dobiti i prsten s briljantom. Kupit će ga čim dobije prvu plaću.
LILA