Obavijesti
Cura dana

Cura dana

REGINA - 30.01.2024
REGINA
REGINA - Odlučila je da će ove godine biti kraljica karnevalske zabave u vatrogasnom domu. Ima genijalnu ideju. Obući će samo tijaru i štikle. Žiri neće ostati ravnodušan. U to je sigurna. Kad prošeta pozornicom, svi će ostati bez daha. Lani je bila druga pratilja. Ne može sebi to više dopustiti. Vrijeme je za promjene.
Cura dana
EVA
EVA - Sanjala je da je dobila na lotu. Sve je potrošila na ludi provod. Jahta, kocka, ludovanje do zore. Kad je ostala bez novca, vratila se kući. Probudila se i shvatila da sve to nije istina. Istina je hrkala na jastuku pored nje. Osjetila je i zadah češnjaka. Odlučila je da će ga ostaviti čim se probudi i otići uplatiti loto.
EVA
Cura dana
LILA
LILA - Šalju je na studentsku razmjenu. Ne zna kamo bi. Može birati, a teško joj je. Ne ide se njoj preko granice. Najviše voli biti svoja na svome. A čekaju je i zaruke. Dečko joj je za rođendan poklonio nalivpero optočeno dragim kamenjem. Obećao je da će uskoro dobiti i prsten s briljantom. Kupit će ga čim dobije prvu plaću.
LILA
Cura dana
ZDENKA
ZDENKA - Neće moći posjetiti Portugal u ožujku ili travnju. Njezin omiljeni pjevač Džo Maračić Maki tad dolazi s Floride u Hrvatsku, gdje će održati nekoliko koncerata. Ne može to propustiti. Kad čuje njegov hit: ‘Da l’ se sjetiš nekad mene, da l’ se sjetiš mojih suza...’, odmah pusti suzu i sjeti se svoje prve ljubavi. Još ga voli.
ZDENKA
Cura dana
LORA
LORA - Napokon je malo zatoplilo, pa se može baviti svojim hobijem. Ova strastvena skupljačica starina sad može u miru ići na teren i po sajmovima pronaći vrijedne stvari. Velika je ljubiteljica starijih stvari, a u njih ulaze i zreliji muškarci. Ne želi imati posla s mladima jer za njih kaže kako ne znaju što bi s pravom ženom.
LORA
Cura dana
IRENA
IRENA - Odlučila je dati otkaz u državnoj firmi i prebaciti se u privatne vode. Želi uzeti stvari u svoje ruke i željna je izazova. Dosta joj je monotonog posla u kojem ne može pokazati sve svoje vrline. Ne želi venuti na takvome mjestu pa se odlučila na ovu drastičnu promjenu. Kako je vješta s rukama, bacila se u cvjećarstvo.
IRENA