Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZDENKA - 25.01.2024
ZDENKA
ZDENKA - Neće moći posjetiti Portugal u ožujku ili travnju. Njezin omiljeni pjevač Džo Maračić Maki tad dolazi s Floride u Hrvatsku, gdje će održati nekoliko koncerata. Ne može to propustiti. Kad čuje njegov hit: ‘Da l’ se sjetiš nekad mene, da l’ se sjetiš mojih suza...’, odmah pusti suzu i sjeti se svoje prve ljubavi. Još ga voli.
Cura dana
LORA
LORA - Napokon je malo zatoplilo, pa se može baviti svojim hobijem. Ova strastvena skupljačica starina sad može u miru ići na teren i po sajmovima pronaći vrijedne stvari. Velika je ljubiteljica starijih stvari, a u njih ulaze i zreliji muškarci. Ne želi imati posla s mladima jer za njih kaže kako ne znaju što bi s pravom ženom.
LORA
Cura dana
IRENA
IRENA - Odlučila je dati otkaz u državnoj firmi i prebaciti se u privatne vode. Želi uzeti stvari u svoje ruke i željna je izazova. Dosta joj je monotonog posla u kojem ne može pokazati sve svoje vrline. Ne želi venuti na takvome mjestu pa se odlučila na ovu drastičnu promjenu. Kako je vješta s rukama, bacila se u cvjećarstvo.
IRENA
Cura dana
MARINA
MARINA - Vrsna ekonomistica okrenula je novu stranicu u svom životu. Dala je otkaz u velikoj državnoj tvrtki te odlučila pokrenuti svoj posao, ali ima jedan mali problem. Treba joj jedan ulagač koji će joj pomoći o tome. Otvorena je za sve prijedloge i ponude, a nagrada će biti velika.
MARINA
Cura dana
DRAGICA
DRAGICA - Brine je budućnost. Noćima ne spava. Vrti se, znoji se, tušira hladnom vodom. Muči je inflacija. Razmišlja o odlasku u inozemstvu. Želi otići u Norvešku gdje bi radila kao medicinska sestra. No, nije završila školu pa se mora prekvalificirati. Upisat će tečaj a i pitati poznanika koji je medicinski tehničar.
DRAGICA
Cura dana
DARINKA
DARINKA - Mlada konobarica s krajnjeg istoka zemlje doživjela je malu nezgodu dok je ličila svoju kuću. Kako voli imati stvari u svojim rukama, tako je odlučila sama obaviti posao. Ali kako je u padu ozlijedila gležanj, sad je u potrazi za majstorima koji će završiti posao kod nje. Otvorena je za ponude.
DARINKA