Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARINA - 22.01.2024
MARINA
MARINA - Vrsna ekonomistica okrenula je novu stranicu u svom životu. Dala je otkaz u velikoj državnoj tvrtki te odlučila pokrenuti svoj posao, ali ima jedan mali problem. Treba joj jedan ulagač koji će joj pomoći o tome. Otvorena je za sve prijedloge i ponude, a nagrada će biti velika.
Cura dana
DRAGICA
DRAGICA - Brine je budućnost. Noćima ne spava. Vrti se, znoji se, tušira hladnom vodom. Muči je inflacija. Razmišlja o odlasku u inozemstvu. Želi otići u Norvešku gdje bi radila kao medicinska sestra. No, nije završila školu pa se mora prekvalificirati. Upisat će tečaj a i pitati poznanika koji je medicinski tehničar.
DRAGICA
Cura dana
DARINKA
DARINKA - Mlada konobarica s krajnjeg istoka zemlje doživjela je malu nezgodu dok je ličila svoju kuću. Kako voli imati stvari u svojim rukama, tako je odlučila sama obaviti posao. Ali kako je u padu ozlijedila gležanj, sad je u potrazi za majstorima koji će završiti posao kod nje. Otvorena je za ponude.
DARINKA
Cura dana
KAJA
KAJA - Vrsna je majstorica za prozorska okna. Susjedi joj imaju drvene prozore, pa žele ugraditi one od PVC-a. Zamolili su je da im probuši rupe kako bi im uglavila nove prozore. No zasad nema bušilicu kojom bi to trebala napraviti. Morat će ići u susjedno mjesto, gdje joj je dečko, koji ima čvrste ruke i alat.
KAJA
Cura dana
JANA
JANA - Jednu od najboljih baristica u Slavoniji oduševila je odluka da će se u Hrvatskoj provoditi vojni tečajevi. Nada se da su namijenjeni i za žene, ne samo za muškarce, a već si je dala i vojni nadimak - G. I. Jana. U redu, nadimak se sam nametao, ali ova Slavonka je spremna uzeti pušku u ruke i stati u obranu domovine.
JANA
Cura dana
MARINELA
MARINELA - Mlada ekonomistica završila je usavršavanje za upravljanje EU fondovima. Sad je sposobna upravljati velikim fondovima i jedva čeka svoje prve mušterije. Vrlo je motivirana, a u korist joj ide i to što dobro barata jezicima, a na jeziku je i vrlo britka. Nada se da će sve što je uložila dobiti natrag.
MARINELA