Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KAJA - 19.01.2024
KAJA
KAJA - Vrsna je majstorica za prozorska okna. Susjedi joj imaju drvene prozore, pa žele ugraditi one od PVC-a. Zamolili su je da im probuši rupe kako bi im uglavila nove prozore. No zasad nema bušilicu kojom bi to trebala napraviti. Morat će ići u susjedno mjesto, gdje joj je dečko, koji ima čvrste ruke i alat.
Cura dana
JANA
JANA - Jednu od najboljih baristica u Slavoniji oduševila je odluka da će se u Hrvatskoj provoditi vojni tečajevi. Nada se da su namijenjeni i za žene, ne samo za muškarce, a već si je dala i vojni nadimak - G. I. Jana. U redu, nadimak se sam nametao, ali ova Slavonka je spremna uzeti pušku u ruke i stati u obranu domovine.
JANA
Cura dana
MARINELA
MARINELA - Mlada ekonomistica završila je usavršavanje za upravljanje EU fondovima. Sad je sposobna upravljati velikim fondovima i jedva čeka svoje prve mušterije. Vrlo je motivirana, a u korist joj ide i to što dobro barata jezicima, a na jeziku je i vrlo britka. Nada se da će sve što je uložila dobiti natrag.
MARINELA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Voli sve dobro isplanirati. Već sad je kupila karte za finale Europskog prvensta u nogometu. Malo je razočarana što nema s kim otići na utakmicu. Svi njezini prijatelji ići će na utakmice hrvatske reprezentacije, no ona namjerno nije htjela ići. “Vatrene” će bodriti od kuće, no planira naći nekoga tko će na finale s njom.
MIRJANA
Cura dana
MILA
MILA - Ova mlada studentica jedva čeka proljeće. Dosta joj je teških ličkih zima. Mnogi ih vide kao pravu zimsku idilu, ali njene ruke su umorne od čišćenja snijega. Dobila je i žuljeve po rukama, a onda joj konac zapinje za njih pokušava heklati. Samo želi da dođe toplije vrijeme da izađu prve visibabe da ih ubere svojem dragom.
MILA
Cura dana
ANTEA
ANTEA - I dok se svi oko nje još uvijek oporavljaju od blagdanskih užitaka, ovoj neostvarenoj kineziologinji misli su pune briga. Nedavno se odlučila na kupovinu nekretnine, treba je renovirati, a cijene majstora su ‘skočile’ u nebo. Srećom, keramičare je našla u Zagorju. Samo želi dočekati ljeto da se odmara na voljenom Dugom otoku.
ANTEA