Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRJANA - 16.01.2024
MIRJANA
MIRJANA - Voli sve dobro isplanirati. Već sad je kupila karte za finale Europskog prvensta u nogometu. Malo je razočarana što nema s kim otići na utakmicu. Svi njezini prijatelji ići će na utakmice hrvatske reprezentacije, no ona namjerno nije htjela ići. “Vatrene” će bodriti od kuće, no planira naći nekoga tko će na finale s njom.
Cura dana
MILA
MILA - Ova mlada studentica jedva čeka proljeće. Dosta joj je teških ličkih zima. Mnogi ih vide kao pravu zimsku idilu, ali njene ruke su umorne od čišćenja snijega. Dobila je i žuljeve po rukama, a onda joj konac zapinje za njih pokušava heklati. Samo želi da dođe toplije vrijeme da izađu prve visibabe da ih ubere svojem dragom.
MILA
Cura dana
ANTEA
ANTEA - I dok se svi oko nje još uvijek oporavljaju od blagdanskih užitaka, ovoj neostvarenoj kineziologinji misli su pune briga. Nedavno se odlučila na kupovinu nekretnine, treba je renovirati, a cijene majstora su ‘skočile’ u nebo. Srećom, keramičare je našla u Zagorju. Samo želi dočekati ljeto da se odmara na voljenom Dugom otoku.
ANTEA
Cura dana
IRENA
IRENA - Zahladilo je, a ona se još ne može naviknuti na hladna zimska jutra. Oblači tri majice, termo rublje i debelu zimsku jaknu. Također, kod kuće joj je slabo grijanje pa traži majstora s vrijednim rukama koji će popraviti peć. Kad ga uspije dobiti, počastit će ga toplim čajem kako bi mu se zahvalila.
IRENA
Cura dana
BISERKA
BISERKA - Uskoro završava školovanje, a postat će aromaterapeutkinja. Još ne zna što će raditi, a razmišlja i da posadi polje lavande pa bi se time bavila. No, želi otvoriti i kanal na YouTubeu gdje bi davala životne savjete. Prva ipak treba u banku i podignuti ušteđevinu s kojom će kupiti kameru za snimanje videa.
BISERKA
Cura dana
ZLATA
ZLATA - Ljuta je jer je kupila neispravnu peć. Htjela se zagrijati u ove hladne dane, no sad se smrzava. Čak nema ni deku s kojom bi se zagrijala. Morat će otići kod susjeda koji ima veliki kamin. Ponudit će mu topli čaj kako bi se barem malo zagrijala kod njega. Možda ostane i duže kod njega ako joj se svidi.
ZLATA