Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARA - 05.01.2024
MARA
MARA - Mlada konobarica doživjela je malu nezgodu dok je ličila svoju kuću. Kako voli imati stvari u svojim rukama, tako je odlučila i sama napraviti posao. Ali kako je u padu ozlijedila gležanj, sad je u potrazi za majstorima koji će završiti posao kod nje. Otvorena je za ponude.
Cura dana
DARINKA
DARINKA - Mlada poljoprivrednica ne boji se zime. Ona se godinama brinula o svojoj šumi, pa će imati dovoljno drva za hladne zime. No ipak bi voljela hladne noći provesti s pravim muškarcem ispod debelih deka, ali do tada će se zadovoljiti drvima iz svoje guste šume. Iako svi žele kupiti od nje drva, ona ih ne prodaje.
DARINKA
Cura dana
DUBRAVKA
DUBRAVKA - Iako je nekoliko godina radila u Švicarskoj, ova mlada lokal patriotkinja nije mogla bez svoje domovine. Vratila se i sad uživa u malenoj toploj kući te jesenskoj šumi okupanoj maglom. Svakog dana odlazi u berbu gljiva. Dobro poznaje koje su jestive, a koje su toksične. Priča se da je tako dobra i u odabiru partnera.
DUBRAVKA
Cura dana
MARICA
MARICA - Trgovkinji u lokalnom dućanu često odlutaju misli. Naime, u novoj godini želi promijeniti radno mjesto, no nikako da se odluči što želi raditi. S partnerom želi otvoriti dućan s aronijom, a želi i voditi mentalne treninge. No kako je sama neodlučna, potražit će pomoć kod susjeda koji se bavi zapošljavanjem.
MARICA
Cura dana
LARA
LARA - Stegnulo ju je jučer između lopatica. Jako. Nije puštalo. Mora manje raditi na miješalici, a ne zna kako. Da bi si olakšala muku, krenula je na masažu. Prvi susjed ima spretne i čvrste ruke. Nakon njegova tretmana živne i zaboravi na bol. Miješalica pleše u njenim rukama kao i ona u susjedovim.
LARA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Odlučila je da vikendom više neće pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Nada se da će je netko zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u trgovini, a nada se da će joj dečko iduće godine darovati novi mikrofon. Stari joj je već potrošen.
BRANKA