Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DUBRAVKA - 03.01.2024
DUBRAVKA
DUBRAVKA - Iako je nekoliko godina radila u Švicarskoj, ova mlada lokal patriotkinja nije mogla bez svoje domovine. Vratila se i sad uživa u malenoj toploj kući te jesenskoj šumi okupanoj maglom. Svakog dana odlazi u berbu gljiva. Dobro poznaje koje su jestive, a koje su toksične. Priča se da je tako dobra i u odabiru partnera.
Cura dana
MARICA
MARICA - Trgovkinji u lokalnom dućanu često odlutaju misli. Naime, u novoj godini želi promijeniti radno mjesto, no nikako da se odluči što želi raditi. S partnerom želi otvoriti dućan s aronijom, a želi i voditi mentalne treninge. No kako je sama neodlučna, potražit će pomoć kod susjeda koji se bavi zapošljavanjem.
MARICA
Cura dana
LARA
LARA - Stegnulo ju je jučer između lopatica. Jako. Nije puštalo. Mora manje raditi na miješalici, a ne zna kako. Da bi si olakšala muku, krenula je na masažu. Prvi susjed ima spretne i čvrste ruke. Nakon njegova tretmana živne i zaboravi na bol. Miješalica pleše u njenim rukama kao i ona u susjedovim.
LARA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Odlučila je da vikendom više neće pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Nada se da će je netko zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u trgovini, a nada se da će joj dečko iduće godine darovati novi mikrofon. Stari joj je već potrošen.
BRANKA
Cura dana
JANA
JANA - Kao vrhunska majstorica aerobika Adela je bez problema našla sezonski posao animatorice u kampu na Jadranu. Ljubomorni i posesivni dečko ju je zbog toga ostavio. Najvažnije je da joj nije slomio srce. Tako da se Jana sad raduje životu i nada da će na moru upoznati novog muškarca koji će ju voljeti i cijeniti.
JANA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Mlada poduzetnica razmišlja što će raditi u novoj godini. Nada se da će skupiti novce kako bi renovirala apartmane. Jako je zadovoljna s postsezonom, a kako nastoji ugoditi svojim gostima, tako je odlučila poboljšati posao. Najdraži gosti su joj Skandinavci jer oni uvijek daju više, a ona voli primiti nešto više.
DUNJA