Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 02.01.2024
MARICA
MARICA - Trgovkinji u lokalnom dućanu često odlutaju misli. Naime, u novoj godini želi promijeniti radno mjesto, no nikako da se odluči što želi raditi. S partnerom želi otvoriti dućan s aronijom, a želi i voditi mentalne treninge. No kako je sama neodlučna, potražit će pomoć kod susjeda koji se bavi zapošljavanjem.
Cura dana
LARA
LARA - Stegnulo ju je jučer između lopatica. Jako. Nije puštalo. Mora manje raditi na miješalici, a ne zna kako. Da bi si olakšala muku, krenula je na masažu. Prvi susjed ima spretne i čvrste ruke. Nakon njegova tretmana živne i zaboravi na bol. Miješalica pleše u njenim rukama kao i ona u susjedovim.
LARA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Odlučila je da vikendom više neće pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Nada se da će je netko zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u trgovini, a nada se da će joj dečko iduće godine darovati novi mikrofon. Stari joj je već potrošen.
BRANKA
Cura dana
JANA
JANA - Kao vrhunska majstorica aerobika Adela je bez problema našla sezonski posao animatorice u kampu na Jadranu. Ljubomorni i posesivni dečko ju je zbog toga ostavio. Najvažnije je da joj nije slomio srce. Tako da se Jana sad raduje životu i nada da će na moru upoznati novog muškarca koji će ju voljeti i cijeniti.
JANA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Mlada poduzetnica razmišlja što će raditi u novoj godini. Nada se da će skupiti novce kako bi renovirala apartmane. Jako je zadovoljna s postsezonom, a kako nastoji ugoditi svojim gostima, tako je odlučila poboljšati posao. Najdraži gosti su joj Skandinavci jer oni uvijek daju više, a ona voli primiti nešto više.
DUNJA
Cura dana
ŠTEFANIJA
ŠTEFANIJA - Probudila se mamurna. Nije to planirala, ali božićni ručak oteo se kontroli. Trebala je zvati dečka da mu čestita blagdane, ali svratili su frendovi iz srednje škole koje nije vidjela godinama. I tako priča i pjesma se otegnula dugo u noć. On se sad duri što ga je zaboravila nazvati. Nakon Nove godine će ga ostaviti.
ŠTEFANIJA