Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JANA - 29.12.2023
JANA
JANA - Kao vrhunska majstorica aerobika Adela je bez problema našla sezonski posao animatorice u kampu na Jadranu. Ljubomorni i posesivni dečko ju je zbog toga ostavio. Najvažnije je da joj nije slomio srce. Tako da se Jana sad raduje životu i nada da će na moru upoznati novog muškarca koji će ju voljeti i cijeniti.
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Mlada poduzetnica razmišlja što će raditi u novoj godini. Nada se da će skupiti novce kako bi renovirala apartmane. Jako je zadovoljna s postsezonom, a kako nastoji ugoditi svojim gostima, tako je odlučila poboljšati posao. Najdraži gosti su joj Skandinavci jer oni uvijek daju više, a ona voli primiti nešto više.
DUNJA
Cura dana
ŠTEFANIJA
ŠTEFANIJA - Probudila se mamurna. Nije to planirala, ali božićni ručak oteo se kontroli. Trebala je zvati dečka da mu čestita blagdane, ali svratili su frendovi iz srednje škole koje nije vidjela godinama. I tako priča i pjesma se otegnula dugo u noć. On se sad duri što ga je zaboravila nazvati. Nakon Nove godine će ga ostaviti.
ŠTEFANIJA
Cura dana
BOŽICA
BOŽICA - Sretna je. Za Božić joj je došao dragi koji radi u dalekoj Norveškoj. Nisu se vidjeli od ljeta. Uživali su zajedno u blagdanima. Iz kuće nisu izlazili. Prepustili su se. I tako još nekoliko dana, a onda on odlazi na daleki sjever. Vidjet će ga tek na proljeće. Izdrža te će jer zna da je njihova ljubav svakim danom sve jača.
BOŽICA
Cura dana
DARJA
DARJA - Uzela je nekoliko slobodnih dana kako bi sve stigla pripremiti za Božić. Kako je nedavno kupila stan u koji se uselila s momkom, odlučila je na božićni ručak pozvati svoje i dečkove roditelje. Nada se kako neće ništa zaribati. Najviše se mučila s obrađivanjem mesa jer u tome ima najmanje iskustva. Ali nije se dala.
DARJA
Cura dana
VILKA
VILKA - Jutros je imala kolinje. Jedva je čekala. Odmah za doručak dečkima je ispržila svježu jetricu. Majstor za kobasice pomogao joj je odabrati najbolje komade mesa za ručak. U njegovoj čvrstoj ruci svaki but izgleda neodoljivo, a kobasice mijesi kao da pomno masira. Sva se naježi dok mu gleda masne, dlakave ruke.
VILKA