Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SLAVUJKA - 20.12.2023
SLAVUJKA
SLAVUJKA - Njen dragi stalno joj poklanja kućanske aparate. Lani je dobila štapni mikser s pet brzina i rikvercom. Ako joj ove godine opet kupi fen, mikser, sjeckalicu ili peglu bit će kao u onoj pjesmi: ‘Letjela je zrakom pegla, kugla mu se u grlu stegla...’. Želi da je tretira kao voljenu ženu, a ne kao kućnu pomoćnicu.
Cura dana
BOŽAVA
BOŽAVA - Nakon studija dizajna u Nizozemskoj shvatila je da to nije za nju. Okrenula se korijenima i vratila u rodno mjesto pradjeda Stipe. Zimi će meditirati i skupljati snagu šetnjama uz more, kako bi ljeti mogla voditi turiste klifovima parka Telašćica. Razmišlja i o organiziranju utrke magaraca.
BOŽAVA
Cura dana
ANICA
ANICA - Prije odlaska u treću smjenu opet je čitala Alberta Schweitzera. Napisao je da će ‘jedina važna stvar, kad budemo odlazili, biti tragovi ljubavi koje ćemo ostaviti za sobom’. Probudila je dečka da podijeli s njim ljepotu te izreke. Okrenuo se na drugu stranu i rekao: ‘Ostavi mi 10 eura za kladaru’. Shvatila je da ga ne voli.
ANICA
Cura dana
SILVANA
SILVANA - Najviše voli kititi jele. Od dva metra, s gustim mirisnim iglicama koje bockaju. Bijele i srebrne kuglice ne dolaze u obzir. Voli crveno i zlatno. Prekinula je zaruke jer je zaručnik tražio da ove godine ne kupuju bor. Za nju je to bila nepremostiva razlika u karakterima. Tko ne voli borove, ne voli ni ljude.
SILVANA
Cura dana
DRAGICA
DRAGICA / Jučer ju je probudio susjed. Pjevao je ispred prozora: “Je l’ ti polje uzorano, je l’ na njemu žito posijano”. Polila ga je hladnom vodom jer reve kao magarac. Onda se sjetila da nije žito posijala, pa ga je ipak pozvala na kavu. Dala mu je i ručnik da se obriše. Kad je počeo kihati, rekla mu je da može ostati. Još je u krevetu.
DRAGICA
Cura dana
DOMINIKA
DOMINIKA - Majstorica je pasivnoagresivnog ponašanja. Shvatila je da muškarci to vole. Pali kod svih. Zamahne kosom, duboko uzdahne i strogo ih prekori. Nakon toga uvijek dobije što hoće i kad hoće. Uopće joj nije jasno zašto svi kritiziraju pasivno agresivno ponašanje. Smotala je tako i dečka i šefa. Manji su od makova zrna.
DOMINIKA