Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DOMINIKA - 13.12.2023
DOMINIKA
DOMINIKA - Majstorica je pasivnoagresivnog ponašanja. Shvatila je da muškarci to vole. Pali kod svih. Zamahne kosom, duboko uzdahne i strogo ih prekori. Nakon toga uvijek dobije što hoće i kad hoće. Uopće joj nije jasno zašto svi kritiziraju pasivno agresivno ponašanje. Smotala je tako i dečka i šefa. Manji su od makova zrna.
Cura dana
ADA
ADA - Pomirila se s dečkom. Nije htjela, ali slučajno su se sreli. Prekinuli su u rujnu. Dok je pila kuhano vino na adventu, pojavio se on. Htjela ga je odalamiti po glavi, ali kad se nasmijao, shvatila je da joj fali. Naručio joj je još jedno kuhano vino i fritule. I tako riječ po riječ, poljubac po poljubac... Opet su zajedno.
ADA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Pošteno je zahladilo, a ovih dana traži nekoga tko će joj nacjepati barem metar drva. Nema nikoga u njenom mjestu tko bi joj pomogao pa će morati u susjednu županiju. Tamo joj se već javio mladi šumar koji će joj ispiliti drva i nacjepati. Odvest će joj drva kući, a ona će ga počastit toplim čajem.
DUNJA
Cura dana
LANA
LANA - Mlada informatičarska skrasila se u malom istarskom mjestu nakon burnog prekida. Dečko ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom pa je morala pobjeći od svega. Sad, kad se dugo oporavljala od toga, spremna je opet se okušati u ljubavi. Nedostaje joj nježnosti pa misli da je spremna na novu stranicu u životu.
LANA
Cura dana
SABINA
SABINA - Bila je tužna. Nije uspjela kupiti karte za koncert Aleksandre Prijović. Obožava njene pjesme i stil. Nikako se nije mogla utješiti. Onda je u pošti upoznala njega. Zna sve Prijine pjesme i pjeva joj ih na uho prije spavanja. Najviše voli ovu: ‘Rekla sam ti nemoj da mi priđeš blizu, rekla sam ti, sad te zovem na reprizu...’
SABINA
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Nitko joj ne vjeruje kad kaže da uzgaja božićne zvijezde, ali tako je. Njeno ime je njen posao. Cijela blista u ovo doba godine, a oči joj sjaje poput božićnih lampica. Nije to ni znala dok nije dobila ljubavno pismo. On se zaljubio dok je kupovao njenu zvijezdu. Sad je očaran i zvijezdom i Zvjezdanom. Ženit će je.
ZVJEZDANA