Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARGARETA - 05.12.2023
MARGARETA
MARGARETA - Kuću je okitila kuglicama i svjetlima. Sve bliješti i najljepša je u selu. Još bor mora nabaviti. Želi da bude velik i čvrst, a ne da iglice padaju kao pokošene. Susjed lugar je obećao da će joj donijeti jedan veliki. Ali lani ju je razočarao. Bio je mali i sav obješen. Zato je nazvala drugog susjeda. Mlad je i obećava.
Cura dana
ANĐELIJA
ANĐELIJA - Ponedjeljkom se ova atraktivna Bračanka budi posebno ljuta. Baš ništa je ne veseli. Posao joj se ne sviđa, zime joj je dosta, željela bi napokon odseliti se od roditelja. Kad bi mogla birati, idućih nekoliko mjeseci provela bi hibernirajući po uzoru na svoje najdraže životinje - medvjede. Lijepo bi se najela, zaspala i probudila se kad se opet bude moglo kupati....
ANĐELIJA
Cura dana
ŠTEFANIJA
ŠTEFANIJA - Simpatična Međimurka vikend provodi odjevena samo u gaćice u šatoru kojeg je napravila od pokrivača u svojem dnevnom boravku. Oduvijek su je inspirirali Indijanci te je poprilično sigurna da u sebi ima nešto Cherokee krvi. Kad ne pokušava prizvati kišu, uživa u jahanju drvenog konjića. Nada se kako će jednom zajahati pravog mustanga...
ŠTEFANIJA
Cura dana
BOŽICA
BOŽICA - Sezona božićnih domjenaka je počela ranije nego što se nadala. Sinoć je tvrtka u kojoj radi organizirala party. Napila se, plesala na šanku, ljubila se s kolegom, posvađala se s dečkom, pala na plesnom podiju, izgubila mobitel i na kraju upoznala zgodnog taksista. Danas nije išla na posao. Nazvala je i slagala da je bolesna.
BOŽICA
Cura dana
ĐURĐA
ĐURĐA - Tužna je ovih dana jer nema kolinja. Zabranilo im. A baš je mislila napraviti salenjake. U tome je vrsna majstorica. Nitko u selu tako dobro ne mijesi kao ona. Njeni se i najbolje dižu. Zna to i majstor za kobasice koji je uvijek milo gleda dok miješa meso za kulenove seke. Brk mu se sam smije, a oči sjaje.
ĐURĐA
Cura dana
ZVONKA
ZVONKA - Njeno ime je i njen život. Zadnja je zvonarica u selu. Svi vole njenu zvonjavu. Posao je naslijedila od mame, mama od bake, a baka od prabake. I sve žene u obitelji zovu se Zvonka. Život joj je zvonka radost, a posebno od kada je upoznala mladog vatrogasca koji se, naravno, zove Zvonko. Uskoro ih čekaju i svadbena zvona.
ZVONKA