Obavijesti
Cura dana

Cura dana

RAMONA - 22.11.2023
RAMONA
RAMONA - Svu je zimnicu napravila. I slatko od ruže i kisele paprike punjene kupusom i pekmez od šljiva po bakinu receptu. Taj pekmez joj je promijenio život. Kuha se vani u kotlu i miješa dok ne postane tvrd. Nije mogla sama pa je zvala seoskog poštara da joj pomogne. A njemu dobro ide. Ne izlazi joj iz kuće i stalno miješa.
Cura dana
KLARA
KLARA - Vratila se s Madeire. Slučajno je završila na otoku usred Atlantika. Dok je na pošti dizala paket za baku srela je bivšeg dečka koji se obogatio na kripto valutama. Pozvao ju je na večeru. Nije znala da ima mlažnjak. Nakon svega teško joj se vratiti u stvarnost i opet raditi u smjenama na traci pogona za pakiranje kamilice.
KLARA
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Nakon što je sama oličila cijelu kuću, stegla su je leđa. I to baš jako. Nasreću, prijateljica joj je preporučila vrsnog kiropraktičara, koji je uz to samac i Nizozemac. Nakon nekoliko terapija leđa su prestala boljeti, a srce je počelo voljeti. Više nije samac i sad ga uči hrvatski, a on joj pomaže da bude gipka.
SUZANA
Cura dana
MARA
MARA - Tek sad je otišla na zasluženi godišnji odmor. Radi u knjižari, a nada se promijeniti posao. Ne želi stalno raditi isti posao pa traži neko uzbuđenje u životu. Razmišlja da postane animatorica u cirkusu. Tad bi kaže često putovala i veselila se svakoj novoj predstaviti. No, ne zna odakle krenuti.
MARA
Cura dana
VLASTA
VLASTA - Kad ujutro ustane, ni o čemu ne može razmišljati. Mora najprije popiti kavu. Tursku. Jaku i slatku. Nakon toga sve može. Najviše voli kad joj kavu skuha susjed. Inače je vodoinstalater. Sinoć joj je došao odštopati sifon, a jutros ju je probudio s kavom. Voli muškarce koji se razumiju u kuhanje i cijevi.
VLASTA
Cura dana
DOBRILA
DOBRILA - Još mjesec dana. Toliko će izdržati, a onda joj dolazi dragi. Nisu se vidjeli od lipnja. Sinoć ju je zvao. Kupio je avionsku kartu. Jedva čeka da ga vidi. Obožava njen mali stan. Kad dođe neće izlaziti iz njega. Slavit će svoju ljubav, život, strast, Božić...Šefu će reći da je bolesna i da ne može doći na posao.
DOBRILA