Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DOBRILA - 17.11.2023
DOBRILA
DOBRILA - Još mjesec dana. Toliko će izdržati, a onda joj dolazi dragi. Nisu se vidjeli od lipnja. Sinoć ju je zvao. Kupio je avionsku kartu. Jedva čeka da ga vidi. Obožava njen mali stan. Kad dođe neće izlaziti iz njega. Slavit će svoju ljubav, život, strast, Božić...Šefu će reći da je bolesna i da ne može doći na posao.
Cura dana
NIKICA
NIKICA - Sutra putuje brodom. Na otok. Našla je posao u lokalnoj trgovini koja radi čak i zimi. Osim što će mještanima prodavati sve što im treba, radit će i na šanku. Pred trgovinom se nalazi i maleni kafić, centar otočnog života u zimskim mjesecima. Nada se da će upoznati i naočitog otočana, samca. Lakše će preživjeti duge noći.
NIKICA
Cura dana
MARINA
MARINA - Profesorica tjelesnog u Ražnju nikad nije pojela ražanj. Žao joj je zbog toga, ali gradele nekako uvijek uspiju isprati gorak okus zbog takve sudbine. Ali kaže da je to možda prilika za nju, da u Ražanj dovede - ražanj. Turisti vole ribu, nitko to ne dvoji, ali dobar komad mesa nitko neće odbiti, pogotovo ako je od Marine...
MARINA
Cura dana
MIRKA
MIRKA - Predgrađe Vinkovaca, kaže, odavno je prerasla. Želi u veći grad, ali ne želi preskakati korake i neće odmah u Zagreb. Ide prvo u Bjelovar, tamo će otvoriti konzalting tvrtku jer je čula da se u takvim tvrtkama silno zarađuje, a malo se stvarno radi. Plan joj je u metropolu doći oko 2030. Kao etablirana poduzetnica...
MIRKA
Cura dana
STANISLAVA
STANISLAVA - Opet nije dobila na lotu. Vratila bi kredit i otišla studirati. Žarko želi postati kemičarka, ali nema novca za studij. Skoro je zaplakala kad je vidjela da listić nije dobitan. Dragi ju je utješio riječima: ‘Bitno je da ima kemije među nama’. Kiselo se nasmijala i pomislila kako bi ona više fizike među njima.
STANISLAVA
Cura dana
MARTINA
MARTINA - Slavi imendan i rođendan. Dolaze i tamburaši, a zavrtjet će se i janjci. Ona meso ne jede, ali život piše romane. U njenom romanu ona se zaljubila u mesara. Dečko voli ražanj, a ona voli njega i tako im se život okreće u sreći i veselju. Voli ga i zato što je tolerant. Neki dan mu je ispohala tofu i pojeo ga je.
MARTINA