Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIHAELA - 10.11.2023
MIHAELA
MIHAELA - Boji se zime. Ne voli kad je hladno. Odmah se naježi. Ima sedam deka, ali misli da joj to neće biti dovoljno, pa je u dućanu kojem radi uzela još dva popluna na rate. Nije ništa rekla partneru jer on želi da štede za nove zimske gume. Sad će mu morati slagati da je poplune kupila prijateljici.
Cura dana
ADELA
ADELA - Jabuka u dvorištu je rodila, a grane se savijaju od čvrstih plodova. Trgovkinja je odlučila raditi jabučni ocat. Ima stari bakin recept. Ali nedostaje joj bačva u kojoj će ocat odležati. Nema stolara u njenom mjestu pa je išla u drugu županiju. Tamo joj je mladi šegrt uzeo mjeru a i zna s alatom.
ADELA
Cura dana
NEVENA
NEVENA - Opet je morala ložiti kamin. Ostali su samo panjevi trešnje koje ne može prepoloviti. U nevolji je zvala susjeda. Kad je završio, pozvala ga je na kuhano vino i kestene. Uz vatru u kaminu su se raspričali. Brzo je svanulo pa su opet morali ložiti. I tako od on svaku večer cijepa njene panjeve.
NEVENA
Cura dana
LEONA
LEONA - U subotu se udaje. Nije baš da ga jako voli, ali dečko je solidan. Dobro zarađuje, brine se o kući, a čak ni u krevetu nije loš. Odlučila se je skrasiti. Ostala su joj četiri dana da divlja i banči. Bit će to provod života. Zato ide s prijateljicama u Amsterdam, a ono što se dogodi u Amsterdamu, ostaje u Amsterdamu.
LEONA
Cura dana
MILKA
MILKA - Još 117 dana do proljeća. Ne zna kako će to izdržati. Ubija je pomicanje sata. U pet poslijepodne već je mrak i počinje duga nemirna noć. Kuća joj je na kraju sela, slabo osvijetljena. To i nije loše jer susjedi ne vide tko joj noću dolazi u posjet. A prošli je tjedan dolazio svaki dan, pa je lakše budna zoru dočekala.
MILKA
Cura dana
JELICA
JELICA - Ostavila je dugogodišnjeg dečka. Sad je opet sama. Već je zaboravila kakav je to osjećaj. Čim je prođe viroza koju je dobila nakon raskida, ide na put. S tri prijateljice leti u Malagu. Uživat će na španjolskom suncu, u ludim noćima po klubovima... Nada se da će upoznati srodnu dušu visoku 1,95 metara, crnih očiju...
JELICA