Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SABINA - 31.10.2023
SABINA
SABINA - Njene bundeve uvijek su bile najveće u selu. I ove su godine dobro rodile. Čvrste su izvana, a meke iznutra. Tajna je u pomnom uzgoju. Redovito ih zalijeva i vlaži. Pazi da ih sunce previše ne isuši, a u noćima punog Mjeseca svakoj pjeva dok ih nježno trlja. Bundevama su se bavile i njena mama i baka, a tradicija se nastavila
Cura dana
SLAVICA
SLAVICA - Ovaj vikend šumski radnici su joj pomogli pripremiti drva za ogrjev. Nacjepali su joj 20 metara drva. Naime, ne voli hladnoću i hladne pločice pa loži dvije peći u svojoj kući. Radnike je razveselila jer im je ispekla vruću pitu. Oni su skuhali čaj, a zatim je ona kasnije ispekla kestene koje je ubrala u šumi.
SLAVICA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Životna trenerica trenutačno je na burzi rada iako pet puta mjesečno održava online tečajeve. U slobodno vrijeme igra padel. Ljetos je bila na dalekom jadranskom otoku gdje je uživala u vožnji brdskim biciklom. Društvo joj je pravio građevinski radnik iz Njemačke. Pozvao ju je k sebi, no odbila ga je.
DUNJA
Cura dana
DINKA
DINKA - Vrsna je majstorica za knauf. U lokalnoj tvornici cijene njenu stručnost. Jedini je problem što je shvatila da su dosad svi muškarci u njenom životu bili kao staklo. Prozirni i krhki. Zato je odlučila naći novog mladića, čvrstog, pouzdanog i otpornog na sve. Poput hrastovine koja je najbolja za prozore.
DINKA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Mlada vrtlarica izuzetno je upućena u vanjskopolitičke i unutarnjopolitičke odnose. No time se ne želi zamarati jer ima druge brige. Teško joj je palo ljeto jer nije dovoljno zalijevala vrt, pa su joj se rajčice osušile, a ni suncokret joj nije uspio. Sad smišlja kako uvesti navodnjavanje za sljedeće ljeto.
DUNJA
Cura dana
MARA
MARA - Stručnjakinja za nekretnine ne može vjerovati kako su u posljednjih godinu podivljale cijene na tržištu. Kako se iselila iz stana gdje je živjela s partnerom nakon što ga je pronašla s najboljom prijateljicom u njenom krevetu, bacila se u potragu novog stana. Ali, nikako da pronađe svoj brlog u kojem bi uživala.
MARA