Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BOJANA - 22.10.2023
BOJANA
BOJANA - Izdavačica bojanki tradicionalnu manifestaciju svojeg mjesta ‘Bojani Božić’ htjela bi proširiti na cijelu Hrvatsku. Manifestacija je to koja se odvija bez struje, s 1000 svijeća, a kaže nam Bojana da je možda bolje da netko u našoj zemlji i ugasi svijetlo... Zato ona bojankama djeci ne skida osmijeh s lica.
Cura dana
DINA
DINA - Kad je jutros pročitala horoskop, jako se naljutila. Pisalo je ovo: “Danas ćete poželjeti više ljubavi i pažnje, pa ćete se tako i postaviti. Bit ćete iznenađeni mekoćom voljene osobe”. E, pa to je zadnje što želi. Treba joj upravo suprotno od mekoće. Nazvala ga je i otkazala večerašnji izlazak.
DINA
Cura dana
IRENA
IRENA - Vlakove je voljela još od djetinjstva. Nedavno je i u Berlin putovala vlakom. U vagon restoranu, prije Nürnberga, konobar ju je polio kavom. Nije htio. Vlak je naglo zakočio, a ona sočno opsovala. Ispostavilo se da je s konobarom išla u školu. U Berlinu su zajedno izašli iz vlaka i zagrljeni otišli u noć...
IRENA
Cura dana
SABINA
SABINA - Svako jutro poha kruh za doručak. Dragi voli masno i toplo. Nakon nutricionistički neizbalansiranog obroka popije bocu piva i ode u šumu rušiti drva. Za to vrijeme ona održava dobrosusjedske odnose s majstorom za veš mašine. I njenu je popravio. Sad je k’o nova. I majstor je k’o novi kad je vidi. Od sreće uvijek “fitilji” brčine.
SABINA
Cura dana
LEA
LEA - Mlada ekonomistica iz Istre dala je otkaz u velikoj kompaniji i odlučila je posvetiti se drugoj najvećoj ljubavi - cvijeću. Otvorila je mali obrt u svojoj kući, gdje ima veliki vrt i plastenik. Želja joj je raditi samo s bioproizvodima jer prezire umjetno i plastiku. Prva velika ljubav su joj djeca, ali nikako ne može pronaći pravog.
LEA
Cura dana
OLIVIJA
OLIVIJA - Jedva je dočekala sezonu branja maslina. Uzela je godišnji kako bi s prijateljima obrala tridesetak stoljetnih maslina. Dok je čekala na red u uljari, upoznala je novog poštara. On više ne zvoni dva puta kada dođe do njenih vrata. Uopće ne zvoni. Dala mu je ključ od kuće i baš je briga što je seoske babe ogovaraju.
OLIVIJA