Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SABINA - 19.10.2023
SABINA
SABINA - Svako jutro poha kruh za doručak. Dragi voli masno i toplo. Nakon nutricionistički neizbalansiranog obroka popije bocu piva i ode u šumu rušiti drva. Za to vrijeme ona održava dobrosusjedske odnose s majstorom za veš mašine. I njenu je popravio. Sad je k’o nova. I majstor je k’o novi kad je vidi. Od sreće uvijek “fitilji” brčine.
Cura dana
LEA
LEA - Mlada ekonomistica iz Istre dala je otkaz u velikoj kompaniji i odlučila je posvetiti se drugoj najvećoj ljubavi - cvijeću. Otvorila je mali obrt u svojoj kući, gdje ima veliki vrt i plastenik. Želja joj je raditi samo s bioproizvodima jer prezire umjetno i plastiku. Prva velika ljubav su joj djeca, ali nikako ne može pronaći pravog.
LEA
Cura dana
OLIVIJA
OLIVIJA - Jedva je dočekala sezonu branja maslina. Uzela je godišnji kako bi s prijateljima obrala tridesetak stoljetnih maslina. Dok je čekala na red u uljari, upoznala je novog poštara. On više ne zvoni dva puta kada dođe do njenih vrata. Uopće ne zvoni. Dala mu je ključ od kuće i baš je briga što je seoske babe ogovaraju.
OLIVIJA
Cura dana
ORSOLA
ORSOLA - Završava doktorat iz filozofije i etike na temu “Predbračna čistoća u vrijeme križarski ratova”. Očarana je srednjim vijekom i potiho sanja svog princa na bijelom konju. Može biti i u bijelom Audiju ili Mercedesu, njoj je svejedno, sve dok je Švabo. Auto, ne princ.
ORSOLA
Cura dana
JADRANKA
JADRANKA - Amaterska čembalistica i knjižnjičarka zabrinuta je za premijera. Na TV-u kaže kako se ne sjeća nekih stvari koje je izrekao pa se Jadranka pita što će premijer još zaboraviti, a možda je obećao. Glazbenica s Kvarnera amaterski se bavi ‘rejuvenation’ programima, koji pomažu tijelu da se oporavi od stresnog posla, pa poziva premijera da dođe...
JADRANKA
Cura dana
MIROSLAVA
MIROSLAVA - Jedan izlazak joj je promijenio život. Predavala je tjelesni i čeznula za novi poslom. Onda je jedne večeri na degustaciji vina zabavljala društvo za stolom svojim pričama i doskočicama. Svi su umirali od smijeha. Nije znala da je sluša i lovac na talente koji traži stand up komičare. Odmah ju je angažirao. Više ne predaje.
MIROSLAVA