Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIROSLAVA - 12.10.2023
MIROSLAVA
MIROSLAVA - Jedan izlazak joj je promijenio život. Predavala je tjelesni i čeznula za novi poslom. Onda je jedne večeri na degustaciji vina zabavljala društvo za stolom svojim pričama i doskočicama. Svi su umirali od smijeha. Nije znala da je sluša i lovac na talente koji traži stand up komičare. Odmah ju je angažirao. Više ne predaje.
Cura dana
ANABELA
ANABELA - Obećala si je da se neće opet pomiriti s bivšim dečkom. Ali ipak je. Došao je samo na pola sata, da joj stavi novu gumicu na slavinu, i još je u njezinu stanu. Jutros joj je za doručak napravio poširana jaja i tost sendvič s avokadom. Sve je donio u krevet. I ružu je stavio. Ponekad je pravi kreten, ali ga voli.
ANABELA
Cura dana
DIVNA
DIVNA - Nestalo je radosti u njenom životu otkad više nije zaljubljena. Ne provodi noći misleći na to kad će je opet zagrliti. Sad noći provodi u ludim provodima. Žudi za velikim gradom u koji se uskoro seli.Tamo će se konačno moći prepustiti svim čarima života, rasterećana brige hoće li je netko prepoznati dok pleše na šanku.
DIVNA
Cura dana
VLATKA
VLATKA - Voli bablje ljeto. Plaže opuste, a još se može kupati. More je toplo, a topli su i pogledi rijetkih stranaca koji su ostali na obali. Jučer je upoznala jednog iz daleke Švedske. Uživali su u svemu pa i u prekrasnom zalasku sunca. Odlučio je ostati još nekoliko mjeseci jer ona ne voli hladne vjetrove sjevera.
VLATKA
Cura dana
KORANA
KORANA - Žižule su joj ove godine rodile kao nikada. Nije ih mogla sama pobrati. Susjed koji ima vikendicu pored njene kuće došao joj je pomoći. I tako su zajedno brali granu po granu. Kad su došli do sedme grane pao je prvi poljubac, pa drugi, pa treći... Žižula je na kraju ostala neobrana, ali im zato ljubav cvate kao nikada.
KORANA
Cura dana
ILONKA
ILONKA - Na poslovnom putu upoznala je kolegu iz Pečuha. Cijelu noć učio ju je plesati. Nije znala da krije čardaš u svojim nogama i raspustila je kose pune polena, baš u inat babarogama. Sad joj koljena klecaju.Tek sad razumije zašto joj je pokojna tetka govorila: ‘Diko, nema bećara do Mađara. Uvijek igra kao čigra’.
ILONKA