Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DINKA - 30.09.2023
DINKA
DINKA - Mlada ekonomistica doživjela je nezgodu dok je okopavala vrt. Kako voli imati stvari u svojim rukama, tako je odlučila i sama napraviti posao. Ali kako je nezgodno ozlijedila gležanj, sad je u potrazi za majstorima koji će završiti posao kod nje. Otvorena je za ponude. Spremna je i dobro platiti.
Cura dana
FRANKA
FRANKA - Opet pleše u folkloru. Voli kad se uhvate u kolo pa gore skoči, a dole ide sama. A ima i jedan što svira bajs. Poslije probe idu svaki put na kavu. Već joj je dosta kava. Dok gleda njegove snažne, dlakave ruke kako vješto prebiru po žicama velikog instrumenta želi samo jedno - da i ona malo gudi po njegovu bajsu.
FRANKA
Cura dana
DINKA
DINKA - Počela je sezona ajvara, no još nije kupila paprike. Nada se da će ih kupiti ovaj vikend. Mora pripremiti teglice, a traži nekoga tko će ispeći paprike na roštilju jer takve su bolje. Također, traži nekog jakog i spretnog koji će vješto mješati ajvar da se na zaprži. Kad ga napravi, podijelit će ga prijateljima.
DINKA
Cura dana
NINA
NINA - Dok se kupa i sunča na Kraljičinoj plaži i 26. rujna, naša vrsna tokarica ne prestaje se čuditi onima koji misle da je ljeto gotovo kad se Zagrepčani vrate kući s mora. Što se nje tiče, ljeto traje 365 dana u godini i to ni pokoja bura ne može promijeniti. Na plažu, kaže, ide svaki dan i tako će cijeli život...
NINA
Cura dana
DOLORES
DOLORES - Ima tri diplome, a ne može naći posao. Rekli su joj da nema kompetencije. Točnije, kažu joj da ima sve osim jedne stvari - nema određenu iskaznicu plave boje... Njih 400.000 je ima i oni su zbrinuti, no Dolores će morati pričekati... Kaže da će i ona uzeti tu plavu iskaznicu jer i ona želi biti zbrinuta....
DOLORES
Cura dana
KATA
KATA - Vrijedna je i poletna, a njeno stado koza najljepše je u selu. Svoje kozice pomno mazi i pazi, a one joj daju vrhunsko mlijeko, od kojeg radi zdravi kozji sir. Sve što napravi uvijek lako proda na placu. A nakon napornog radnog dana najviše voli provoditi vrijeme na balkonu sunčajući se i zabavljajući suseljane.
KATA