Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DORA - 20.09.2023
DORA
DORA - Ljetu je kraj i dolaze kiše jesenje, a to je uznemiruje. Ne voli ovo doba godine jer sluti na zimu i hladni sjeverac. Ako u petak dobije jackpot, sve će ostaviti. I posao i dečka. Kupuje kartu u jednom smjeru za neku daleku egzotičnu destinaciju gdje je more uvijek tirkizno, a mišićavi mladići plešu u ritmu bubnjeva
Cura dana
TENA
TENA - Prošla je sezona, a mlada konobarica se s mora vraća sretna, ali ne i posve zadovoljna. Iako je uspjela dosta zaraditi, nije uspjela ispuniti drugi cilj. Nije pronašla momka. Zbog toga je malo razočarana jer je imala dosta prilika, ali ni jedan joj nije uspio ući duboko u srce i pod kožu. Ali neće posustati.
TENA
Cura dana
MILENA
MILENA - Ova draga plava djevojka godišnji odmor čuvala je upravo za rujan. U njezinom malom mjestu jesen je postala ‘novo ljeto’, što su pokazali ovi dugi i topli dani. Naime, kod nje više ne govore ‘bablje ljeto’. Takvo što se više ne slaže s modernom turističkom ponudom. A sudeći po Mileni, turisti bi se itekako složili.
MILENA
Cura dana
MIHAELA
MIHAELA - Od danas samo zdrav život. Odrekla se svega. Kad joj je teško, misli joj odlutaju. Razuzdane večeri zamijenila je knjigom. Peti put je pala na ispitu iz matematike. Ako ne položi na jesenskom roku gubi godinu i mora se vratiti u rodno selo, a to ne želi. Bivši zaručnik je još nije prebolio.
MIHAELA
Cura dana
MARICA
MARICA - Jabuka u dvorištu je rodila. Grane se savijaju od čvrstih plodova, pa je odlučila raditi jabučni ocat. Ima stari bakin recept. Ali fali joj bačva od tvrde hrastovine u kojoj će ocat odležati. Stolara u selu nema, pa je išla u susjednu županiju. Tamo joj je pomogao mladić koji ima čvrste ruke i dobro zna s alatom.
MARICA
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Mlada vrtlarica izuzetno je upućena u vanjskopolitičke i unutarnjepolitičke odnose. No time se ne želi zamarati jer ima druge brige. Najteže joj je pala suša, koja je trajala predugo, pa su joj se rajčice osušile, a ni suncokret joj nije uspio. Sad smišlja kako uvesti navodnjavanje za sljedeće ljeto.
DANIJELA