Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MILENA - 18.09.2023
MILENA
MILENA - Ova draga plava djevojka godišnji odmor čuvala je upravo za rujan. U njezinom malom mjestu jesen je postala ‘novo ljeto’, što su pokazali ovi dugi i topli dani. Naime, kod nje više ne govore ‘bablje ljeto’. Takvo što se više ne slaže s modernom turističkom ponudom. A sudeći po Mileni, turisti bi se itekako složili.
Cura dana
MIHAELA
MIHAELA - Od danas samo zdrav život. Odrekla se svega. Kad joj je teško, misli joj odlutaju. Razuzdane večeri zamijenila je knjigom. Peti put je pala na ispitu iz matematike. Ako ne položi na jesenskom roku gubi godinu i mora se vratiti u rodno selo, a to ne želi. Bivši zaručnik je još nije prebolio.
MIHAELA
Cura dana
MARICA
MARICA - Jabuka u dvorištu je rodila. Grane se savijaju od čvrstih plodova, pa je odlučila raditi jabučni ocat. Ima stari bakin recept. Ali fali joj bačva od tvrde hrastovine u kojoj će ocat odležati. Stolara u selu nema, pa je išla u susjednu županiju. Tamo joj je pomogao mladić koji ima čvrste ruke i dobro zna s alatom.
MARICA
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Mlada vrtlarica izuzetno je upućena u vanjskopolitičke i unutarnjepolitičke odnose. No time se ne želi zamarati jer ima druge brige. Najteže joj je pala suša, koja je trajala predugo, pa su joj se rajčice osušile, a ni suncokret joj nije uspio. Sad smišlja kako uvesti navodnjavanje za sljedeće ljeto.
DANIJELA
Cura dana
TEUTA
TEUTA - Vrući ljetni mjeseci idu svome kraju, ali mladu studenticu ne pušta ljetovanje, opuštanje i provodi. Čekajući fakultetske dane odlučila je istraživati samu sebe. Naravno, prvotno krenuvši od svog imena. Maštu joj je zaokupirala ilirska kraljica po kojoj je dobila ime, a nada se jednog dana pronaći svog Agrona kakvog je imala i kraljica Teuta.
TEUTA
Cura dana
ANA
ANA - Mlada ugostiteljica vrlo je zadovoljna ovogodišnjom sezonom. Turista je bilo mnogo, ali posebno je bilo dobro to što je klijentela bila dubljeg džepa. Razmišlja kako povećati svoju ponudu jer su joj mnogi gosti rekli da će se vratiti i dogodine. No zbog posla nema vremena za ljubav, a to je baš muči.
ANA