Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANA - 13.09.2023
ANA
ANA - Mlada ugostiteljica vrlo je zadovoljna ovogodišnjom sezonom. Turista je bilo mnogo, ali posebno je bilo dobro to što je klijentela bila dubljeg džepa. Razmišlja kako povećati svoju ponudu jer su joj mnogi gosti rekli da će se vratiti i dogodine. No zbog posla nema vremena za ljubav, a to je baš muči.
Cura dana
TEA
TEA - Nakon što je dala otkaz u velikoj firmi, napokon je uspjela pokrenuti vlastiti obrt za kozmetiku. Položila je potrebne ispite za šminkanje i masažu, za koju nema slobodnih termina idućih pet mjeseci. Stručnjakinja je za donji dio leđa i što rukom dotakne, tu više boli nema. To znaju i čak neki njezini susjedi.
TEA
Cura dana
TONKA
TONKA - Mlada računovotkinja našla se u velikim problemima. Ostavila je godišnji odmor za kraj devetog mjeseca, ali ne zna kamo bi sad putovala, ali ni s kim. Prijatelj s kojim je trebala ići odustao je u zadnji tren, pa je sad ostala sama. A tako ne želi putovati. Želi društvo, pa je otvorena za razne ponude.
TONKA
Cura dana
MARTA
MARTA - Sezona joj je prošla super, njeni su apartmani uvijek bili napunjeni. Sad kad se sezona smirila, razmišlja o ispunjenju svog sna. Naime, želi se baviti lončarstvom. Kako ima vrlo mekane, ali i spretne ruke, smatra da će joj to vrlo dobro ići. Uz veliku volju, ali i dobrog mentora, kojeg trenutno traži, uspjeh je neizbježan
MARTA
Cura dana
BISERKA
BISERKA - Mlada ekonomistica iz Slavonije odlučila je pokrenuti novi biznis. Kupila je pet krava i 50-ak kokoši, a svi koji trebaju mlijeka ili jaja sami moraju doći po to. Za mlijeko će morati sami izmusti kravu, a za jaja sami ući u kokošinjac. No to će se sve odvijati pred stručnim okom Biserke, čija je želja vratiti prirodno u modu.
BISERKA
Cura dana
VANJA
VANJA - Zadnjih je dana iznimno tužna. Zatekla je momka u krevetu s najboljom prijateljicom. I to u njezinoj kući i u njezinom vodenom krevetu. U isto vrijeme tako je izgubila momka, s kojim je bila šest godina, ali i prijateljicu od djetinjstva. No odlučila je okrenuti novu stranicu te u potpunosti uživati u životu.
VANJA