Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRJANA - 07.09.2023
MIRJANA
MIRJANA - Mlada agronomka najviše voli kasno ljeto jer tad obožava ići u ribolov. Nije joj više vruće, a obožava u rano jutro baciti mamac. Najviše peca na rijekama, a onda se nada da će zagristi štuka ili grgeč. Ne uzima ih sa sobom jer kao prava ribolovka ih vraća u rijeku. No, ponekad uživa u fiš paprikašu.
Cura dana
GOGA
GOGA - Ne, nitko u Krvavice ne dolazi zbog krvavica. Već zbog - apartmana i mora. Kiropraktičarka Goga rado bi to promijenila jer je velika obožavateljica te delikatese. Kaže da će na zimu pokrenuti proizvodnju krvavica kako bi one bile simbol njezina mjesta, a ne, kao što piše Wikipedia, Ključ kuk, visoka stijena iznad mjesta...
GOGA
Cura dana
NELICA
NELICA - Odustala je prvo od prava, pa od ekonomije... Nije htjela ostaviti najbolje godine u Zagrebu, već je odlučila pomoći rodnom mjestu da konačno dođe na kartu. Kao i svi iz Donjeg Babina Potoka, i ona tvrdi da su ljudi iz Gornjeg Babina Potoka imućniji samo zbog infrastrukture jer se nalaze na glavnoj cesti.
NELICA
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Medicinska tehničarka odlučila je večerati u omiljenom restoranu. Strastveni je ljubitelj ljute hrane, iako je u duši meka poput janjeta. No piletina u ljutom umaku je ipak bilo previše za nju za se u jednom trenutku zagrcnula. U tom trenutku priskočio joj je mladi konobar i donio veliku čašu vode. Baš kakvu voli.
DANIJELA
Cura dana
ANA
ANA - Kaže da joj je dosta hodanja po svadbama i da je umorna od tulumarenja. Sad se veseli berbi jabuka. Birat će posebno one najsočnije koje će pokloniti prijateljima. Uskoro planira i otvoriti svoj štand na kojem će prodavati ubrane jabuke. Sa zarađenim novcem kupit će si motor s kojim će putovati po jadranskoj obali.
ANA
Cura dana
GORDANA
GORDANA - Mlada konzultantica u agenciji za nekretnine sretna je jer je prodala nekoliko stanova. Sad treba prodati vilu na Jadranu, a onda će na zasluženi odmor. Planira otputovati u Tursku, a onda u Dubai. Nada se da će ondje upoznati nekog agenta za nekretnine s kojim bi otvorila tvrtku.
GORDANA