Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANICA - 31.08.2023
ANICA
ANICA - Životna trenerica trenutačno je na burzi rada iako tri puta mjesečno održava online tečajeve. U slobodno vrijeme igra padel s prijateljicama. Ljeto je provela na moru, a sad traži posao. Prihvaća sve jer joj nedostaje novca kako bi lagodno živjela. Želi najviše raditi u marketinškoj agenciji.
Cura dana
DEA
DEA - Mlada inženjerka prometa obožava raditi na rotorima. Jednostavno, kaže da je to podsjeća na život, da se sve vrti. Također, voli ići u lunapark pa se voziti na vrtuljku pa joj odatle i ljubav prema rotorima. Ipak, najviše joj se sviđa zagrebački rotor kroz koji voli prolaziti kad se vraća s ljetovanja.
DEA
Cura dana
DORA
DORA - Nekoliko dana je šmrcava. Ne zna muči li je ambrozija ili prehlada. Pila je čaj od ljekovitih trava koje je nabrala, no to joj nije puno pomoglo. Liječnik joj je rekao da mora biti na toplom, a ona je odabrala saunu, gdje će se dobro oznojiti. Također joj je rekao da se što više pazi i jede puno vitamina.
DORA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - S ovogodišnjom sezonom je jako zadovoljna, a još dobiva nove rezervacije. Počeo joj se puniti i listopad, a mlada inženjerka radiologije priprema planove za iduću sezonu. Svojim gostima želi ponuditi puno više sadržaja. Trenutno razmišlja što uvesti, a posebno je zagrijana za mali spa centar. Želi ponuditi cijeli paketić.
VALERIJA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Sezona lubenica je završila, ali je zato sezona jabuka pred vratima. Važno je da se vrti - novac. Ove godine je odlučila unaprijediti svoje poslovanje pa je uzgojila posebne vrste, koje su puno slađe. Narudžbi ne nedostaje, a za iduću godinu priprema posebne slastice. No dobro bi joj došla muška pomoć.
MIRTA
Cura dana
IVANA
IVANA - Cijelo mjesto sluša već nekoliko dana kako joj je vrlo vruće. Naime, studentici agronomije pokvarila se klima jer ju je previše trošila. Sad se kupa u znoju, a majstora ne može nikako pronaći. Probat će držati noge u lavoru s ledom, no to joj je privremeno rješenje. Kupit će novu klimu, ali doći će kad prođe toplinski val.
IVANA