Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALERIJA - 28.08.2023
VALERIJA
VALERIJA - S ovogodišnjom sezonom je jako zadovoljna, a još dobiva nove rezervacije. Počeo joj se puniti i listopad, a mlada inženjerka radiologije priprema planove za iduću sezonu. Svojim gostima želi ponuditi puno više sadržaja. Trenutno razmišlja što uvesti, a posebno je zagrijana za mali spa centar. Želi ponuditi cijeli paketić.
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Sezona lubenica je završila, ali je zato sezona jabuka pred vratima. Važno je da se vrti - novac. Ove godine je odlučila unaprijediti svoje poslovanje pa je uzgojila posebne vrste, koje su puno slađe. Narudžbi ne nedostaje, a za iduću godinu priprema posebne slastice. No dobro bi joj došla muška pomoć.
MIRTA
Cura dana
IVANA
IVANA - Cijelo mjesto sluša već nekoliko dana kako joj je vrlo vruće. Naime, studentici agronomije pokvarila se klima jer ju je previše trošila. Sad se kupa u znoju, a majstora ne može nikako pronaći. Probat će držati noge u lavoru s ledom, no to joj je privremeno rješenje. Kupit će novu klimu, ali doći će kad prođe toplinski val.
IVANA
Cura dana
TARA
TARA - Uvijek se pitala zašto su joj dali irsko ime. Onda je našla djetelinu s četiri lista i sve je bilo jasno. Sjetila se da je shamrock ili djetelina, doduše s tri lista, irski simbol. Odmah je uplatila loto. Dobila je i kupila kartu za Dublin. U pubu, u kojem je redovito pio glumac Sam Shepard, upoznala je svog Irca. Više se ne vraća.
TARA
Cura dana
ZITA
ZITA - Ljetu je skoro kraj, a ona još uživa u svim čarima. Ponekad je boli glava, ali iskusna je u liječenju mamurluka. Sinoć je pretjerala. Jutros je na jastuku ugledala crnu, neobrijanu bradu. Uspjela je pobjeći prije nego što se brada probudila. Zarekla se da neće više nikad i otišla je popiti pivo po pola s prijateljicom.
ZITA
Cura dana
ANA
ANA - Ovaj vikend tri susjeda šumska radnika dolaze joj pomoći da se pripremi za zimu. Treba izrezati i nacijepati trideset metara drva za ogrjev. Ne voli hladnoću pa zato redovito loži sve četiri peći u svojoj kući. Malo je muči kako udovoljiti svoj trojici. Jedan ne jede meso, a drugi povrće. Napravit će im kajganu.
ANA