Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRTA - 26.08.2023
MIRTA
MIRTA - Sezona lubenica je završila, ali je zato sezona jabuka pred vratima. Važno je da se vrti - novac. Ove godine je odlučila unaprijediti svoje poslovanje pa je uzgojila posebne vrste, koje su puno slađe. Narudžbi ne nedostaje, a za iduću godinu priprema posebne slastice. No dobro bi joj došla muška pomoć.
Cura dana
IVANA
IVANA - Cijelo mjesto sluša već nekoliko dana kako joj je vrlo vruće. Naime, studentici agronomije pokvarila se klima jer ju je previše trošila. Sad se kupa u znoju, a majstora ne može nikako pronaći. Probat će držati noge u lavoru s ledom, no to joj je privremeno rješenje. Kupit će novu klimu, ali doći će kad prođe toplinski val.
IVANA
Cura dana
TARA
TARA - Uvijek se pitala zašto su joj dali irsko ime. Onda je našla djetelinu s četiri lista i sve je bilo jasno. Sjetila se da je shamrock ili djetelina, doduše s tri lista, irski simbol. Odmah je uplatila loto. Dobila je i kupila kartu za Dublin. U pubu, u kojem je redovito pio glumac Sam Shepard, upoznala je svog Irca. Više se ne vraća.
TARA
Cura dana
ZITA
ZITA - Ljetu je skoro kraj, a ona još uživa u svim čarima. Ponekad je boli glava, ali iskusna je u liječenju mamurluka. Sinoć je pretjerala. Jutros je na jastuku ugledala crnu, neobrijanu bradu. Uspjela je pobjeći prije nego što se brada probudila. Zarekla se da neće više nikad i otišla je popiti pivo po pola s prijateljicom.
ZITA
Cura dana
ANA
ANA - Ovaj vikend tri susjeda šumska radnika dolaze joj pomoći da se pripremi za zimu. Treba izrezati i nacijepati trideset metara drva za ogrjev. Ne voli hladnoću pa zato redovito loži sve četiri peći u svojoj kući. Malo je muči kako udovoljiti svoj trojici. Jedan ne jede meso, a drugi povrće. Napravit će im kajganu.
ANA
Cura dana
VIOLETA
VIOLETA - Nije ni znala koliko je ovisna o tehnologiji dok joj nisu ukrali mobitel. Kao da su joj ukrali život. Krađu je prijavila. Mladom inspektoru dala je broj fiksnog telefona koji rijetko koristi. Nakon par dana se javio. Mobitel nisu našli, ali našli su se na kavi koja je prerasla u večeru, a večera u vikend koji još traje.
VIOLETA