Obavijesti
Cura dana

Cura dana

PATRICIJA - 19.08.2023
PATRICIJA
PATRICIJA - Dosta joj je vrućeg ljeta. Čeka kiše jesenje. U njenom kraj kada jesen dođe počnu i svadbe. Ove godine samo u listopadu ide na četiri vjenčanja. Na jednom će biti i kuma prijateljici. Kuma još nije upoznala. Čula je da je zgodan i sam. Takva je i ona. Možda ih te sličnosti i zbliže kad se malo više opuste na svadbi.
Cura dana
ANDA
ANDA - Mrzi chia sjemenke. Ljigave su kad se namoče, a riječ chia je podsjeća na pjesmu ‘Čija si’: ‘U oku sjaj ne prolazi, još ti na licu piše čija si, samo moja nisi...’. Kad to čuje, odmah se rasplače i sjeti se kako je bivši za doručak volio sedam jaja na oko sa slaninom. Sadašnji kao vrabac kljuca sjemenke. Ostavit će ga.
ANDA
Cura dana
JULIJANA
JULIJANA - Ona na plaži najviše voli čitati Williama Shakespearea. On ne čita. Pije pivo i karta u hladu borova. To je izluđuje. Dok je gubio na kartama, upoznala je mladića iz Engleske. Kad je vidio da čita Shakespearea, pozvao ju je na romantičnu vožnju sandolinom. Nasukali su se u skrovitoj uvali. Ne žele da ih itko nađe.
JULIJANA
Cura dana
KARLA
KARLA - Kad je čula da selom noću hoda vuk, odlučila je ugraditi nadzorne kamere na kuću. Majstor iz obližnjega grada odmah je došao i prionuo poslu. Tehnika joj je strana. Majstor je morao prenoćiti da joj pokaže kako da daljinski upravlja kamerom, poveća kadar ili ga smanji. Onda je ona malo snimala njega u akciji.
KARLA
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Jako se radovala kiši meteora. Provela je noć uživajući u pogledu na padajuće nebeske krijesnice. Zaželjela je i neke želje. Nažalost, ukočio joj se i vrat od gledanja u nebo. Prijateljica joj je preporučila mladog i spretnog kiropraktičara. Njegov čvrsti dodir izliječio joj je i ukočeni vrat i slomljeno srce.
ZVJEZDANA
Cura dana
ROZALIJA
ROZALIJA - Najljepši dio godine joj je kasno ljeto. Plaže se polako prazne, sunce više nije toliko jako, a to godi njezinu tenu. U budućnosti se vidi na osamljenom otoku kako uzgaja zečeve i činčile. Voli krzno.
ROZALIJA