Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZVJEZDANA - 15.08.2023
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Jako se radovala kiši meteora. Provela je noć uživajući u pogledu na padajuće nebeske krijesnice. Zaželjela je i neke želje. Nažalost, ukočio joj se i vrat od gledanja u nebo. Prijateljica joj je preporučila mladog i spretnog kiropraktičara. Njegov čvrsti dodir izliječio joj je i ukočeni vrat i slomljeno srce.
Cura dana
ROZALIJA
ROZALIJA - Najljepši dio godine joj je kasno ljeto. Plaže se polako prazne, sunce više nije toliko jako, a to godi njezinu tenu. U budućnosti se vidi na osamljenom otoku kako uzgaja zečeve i činčile. Voli krzno.
ROZALIJA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Bivša šefica avionskog osoblja u jednoj inozemnoj tvrtki prije tri godine vratila se na Brač. U Mircima je na plaži otvorila kiosk s palačinkama, no zbog neradnih nedjelja vjerojatno će u stečaj. Kaže da turizam kod nas ne traje 365 dana i da njoj svaka nedjelja puno znači. Zato i ona poziva načelnika da proglasi sajmišni dan.
DUNJA
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Uplašila se kad je vidjela kolike brkove ima. Oči je izbečila kad je u jacuzziju nakon poplave našla velikog soma. Nije znala što da radi. Zvala je vatrogasce. Šef smjene stigao je osobno. Taj je isto imao brčine. Oči je opet izbečila nekoliko sati kasnije kad je šef poslije spašavanja soma i večere ostao na pićencu.
SUZANA
Cura dana
ĐURĐICA
ĐURĐICA - Đurđica ne može dočekati godišnji odmor. Umorila se, posao stručnjakinje za odnose s javnošću iscrpljuje, posebno ako niste stacionirani u metropoli. Ipak, Đurđica ima svoje metode kako doprijeti do potencijalnih klijenata. Sad broji sitno do ispijanja koktela, vrućih dalmatinskih noći i nezaboravnih provoda.
ĐURĐICA
Cura dana
HELGA
HELGA - Jedva čeka da nedjelja dođe, da joj dragi u jagode pođe. Naime, zbog zabrane rada nedjeljom ne mora više raditi u trgovini pa onda može ići u šumu brati razne slasne plodove, od malih crvenih jagoda do gljiva i borovnica. Jedino se boji da ga ne napadne medvjed. Jako se boji medvjeda pa u šumu nikad ne ide sama.
HELGA