Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LJUBICA - 01.08.2023
LJUBICA
LJUBICA - Već dva dana Ljubica zove ministra obrane. A s druge strane telefon isključen. Mario Banožić joj se ne javlja. Kaže ona da je napisala priručnik i da je spremna, ako treba, učlaniti se u HDZ, samo da dobije pozitivne recenzije. Ljubičin priručnik je o mahunarkama te da bi bio odlično štivo za studente Agronomskog fakulteta...
Cura dana
MAŠA
MAŠA - Mazanje uljem je umjetnost. Ona to najbolje zna. Zato voli da je mažu pomno i dugo. Želi da joj koža nakon sunčanja bude vlažna i podatna. Konačno je našla stručnjaka za mazanje. Inače je soboslikar. Valjda zato ima dobar rad ruku. Upoznali su se na plaži, kad mu je rekla: ‘ Dečko, nadam se da bolje mažeš nego što lažeš’.
MAŠA
Cura dana
JADRANKA
JADRANKA - Odlučila je štedjeti dok je na odmoru. Ne tušira se nakon kupanja u moru. Koža joj je slana. Po cijelom tijelu. I sad više ništa ne mora soliti. Samo dva, tri liza i sve je ukusno slano. I visokom Šveđaninu kojega je upoznala na hotelskoj terasi to se sviđa. Sad svaku večer naručuje tekilu bez soli, samo s limunom.
JADRANKA
Cura dana
ŽANA
ŽANA - Zaljubila se u mladog majstora na aglomeraciji. Kad ga je vidjela kako bagerom kopa odvodne kanale, znala je da je to muškarac njenog života. I on je nju odmah ugledao dok je bio u bageru. Sad planiraju veliko vjenčanje. Čim završi radove na aglomeraciji, obećao je da će je bagerom odvesti pred oltar i oženiti.
ŽANA
Cura dana
MIRA
MIRA - Ljeti se voli buditi u zoru. Uz pjev ptica iskrada se iz spavaće sobe i kroz tajni prolaz u vrtu odlazi do susjeda. Nakon zajedničke vježbe i pozdrava suncu uživaju u kavi i cigareti. Shvatila je da je njena životna trenerica bila u pravu kad joj je govorila “Muškarci su najbolji u krevetu kad varaju svoje žene”.
MIRA
Cura dana
SILVANA
SILVANA - Naslijedila je šumu od djeda i sad joj fale šumski radnici. Traži ih svijećom i nikako da nađe desetak kršnih mladića. Samo da znaju baratati s motornom pilom. Ona će im osigurati i smještaj i tri topla obroka svaki dan. Onaj njen samo se mota po kući, ni čačkalicu ne može prepoloviti, a kamo li da zna srušiti trupac.
SILVANA