Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JADRANKA - 30.07.2023
JADRANKA
JADRANKA - Odlučila je štedjeti dok je na odmoru. Ne tušira se nakon kupanja u moru. Koža joj je slana. Po cijelom tijelu. I sad više ništa ne mora soliti. Samo dva, tri liza i sve je ukusno slano. I visokom Šveđaninu kojega je upoznala na hotelskoj terasi to se sviđa. Sad svaku večer naručuje tekilu bez soli, samo s limunom.
Cura dana
ŽANA
ŽANA - Zaljubila se u mladog majstora na aglomeraciji. Kad ga je vidjela kako bagerom kopa odvodne kanale, znala je da je to muškarac njenog života. I on je nju odmah ugledao dok je bio u bageru. Sad planiraju veliko vjenčanje. Čim završi radove na aglomeraciji, obećao je da će je bagerom odvesti pred oltar i oženiti.
ŽANA
Cura dana
MIRA
MIRA - Ljeti se voli buditi u zoru. Uz pjev ptica iskrada se iz spavaće sobe i kroz tajni prolaz u vrtu odlazi do susjeda. Nakon zajedničke vježbe i pozdrava suncu uživaju u kavi i cigareti. Shvatila je da je njena životna trenerica bila u pravu kad joj je govorila “Muškarci su najbolji u krevetu kad varaju svoje žene”.
MIRA
Cura dana
SILVANA
SILVANA - Naslijedila je šumu od djeda i sad joj fale šumski radnici. Traži ih svijećom i nikako da nađe desetak kršnih mladića. Samo da znaju baratati s motornom pilom. Ona će im osigurati i smještaj i tri topla obroka svaki dan. Onaj njen samo se mota po kući, ni čačkalicu ne može prepoloviti, a kamo li da zna srušiti trupac.
SILVANA
Cura dana
NERA
NERA - Dečko joj je rekao da nije normalna. Zbog grmljavine nije mogla spavati pa je ispekla 80 palačinki. Odgovorila mu je da bi ona radije nešto drugo po noći okretala da on nije svaku noć pijan. Pobacala mu je sve kroz prozor, istjerala ga iz kuće i promijenila bravu. Bravar je i dalje kod nje. Maže palačinke i tješi je.
NERA
Cura dana
TISA
TISA - Jabuke nisu rodile. Tu i tamo koja se zametnula. Ne zna što će sad. Planirala je opet praviti ocat, organski, od neprskanog voća. Čak je i susjeda naručila da joj dođe na jesen gnječiti sočne plodove. Nije mu otkazala. Stručno gnječi, pa će ga pustiti da dođe. Bit će drugih plodova punih soka za njegove snažne ruke.
TISA