Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRA - 28.07.2023
MIRA
MIRA - Ljeti se voli buditi u zoru. Uz pjev ptica iskrada se iz spavaće sobe i kroz tajni prolaz u vrtu odlazi do susjeda. Nakon zajedničke vježbe i pozdrava suncu uživaju u kavi i cigareti. Shvatila je da je njena životna trenerica bila u pravu kad joj je govorila “Muškarci su najbolji u krevetu kad varaju svoje žene”.
Cura dana
SILVANA
SILVANA - Naslijedila je šumu od djeda i sad joj fale šumski radnici. Traži ih svijećom i nikako da nađe desetak kršnih mladića. Samo da znaju baratati s motornom pilom. Ona će im osigurati i smještaj i tri topla obroka svaki dan. Onaj njen samo se mota po kući, ni čačkalicu ne može prepoloviti, a kamo li da zna srušiti trupac.
SILVANA
Cura dana
NERA
NERA - Dečko joj je rekao da nije normalna. Zbog grmljavine nije mogla spavati pa je ispekla 80 palačinki. Odgovorila mu je da bi ona radije nešto drugo po noći okretala da on nije svaku noć pijan. Pobacala mu je sve kroz prozor, istjerala ga iz kuće i promijenila bravu. Bravar je i dalje kod nje. Maže palačinke i tješi je.
NERA
Cura dana
TISA
TISA - Jabuke nisu rodile. Tu i tamo koja se zametnula. Ne zna što će sad. Planirala je opet praviti ocat, organski, od neprskanog voća. Čak je i susjeda naručila da joj dođe na jesen gnječiti sočne plodove. Nije mu otkazala. Stručno gnječi, pa će ga pustiti da dođe. Bit će drugih plodova punih soka za njegove snažne ruke.
TISA
Cura dana
SILVIJA
SILVIJA - Blizanka sklona avanturama, osobito u zraku. Uživa u glavnim ulogama gdje pilotima određuje rasporede leta jer najbolje zna kad im je potrebno hlađenje u hotelskoj sobi nakon vrućeg leta. Doktorirala je na obuzdavanju nestašnih oblina prilikom turbulencija pa na Facebooku djevojkama dijeli savjete. Zovu je ‘anđeo bez krila’.
SILVIJA
Cura dana
OLGICA
OLGICA - Crna, jaka i slatka. To nije ona, to je kavu koju svako jutro kuha direktoru. Ostatak dana nema posla jer je direktor krkan koji samo ždere janjetinu s ražnja. Kad plati zadnju ratu za auto, dat će otkaz. Ide kod tetke u Oslo. Odlučila je naći kršnog Vikinga koji će je strastveno voljeti u kolibi na vrhu fjorda.
OLGICA