Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SILVIJA - 22.07.2023
SILVIJA
SILVIJA - Blizanka sklona avanturama, osobito u zraku. Uživa u glavnim ulogama gdje pilotima određuje rasporede leta jer najbolje zna kad im je potrebno hlađenje u hotelskoj sobi nakon vrućeg leta. Doktorirala je na obuzdavanju nestašnih oblina prilikom turbulencija pa na Facebooku djevojkama dijeli savjete. Zovu je ‘anđeo bez krila’.
Cura dana
OLGICA
OLGICA - Crna, jaka i slatka. To nije ona, to je kavu koju svako jutro kuha direktoru. Ostatak dana nema posla jer je direktor krkan koji samo ždere janjetinu s ražnja. Kad plati zadnju ratu za auto, dat će otkaz. Ide kod tetke u Oslo. Odlučila je naći kršnog Vikinga koji će je strastveno voljeti u kolibi na vrhu fjorda.
OLGICA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Ona liže besplatno. Ne mora plaćati kuglicu ni jedan, ni dva, ni tri eura. Dobila je posao sezonske kušačice sladoleda u novootvorenoj obiteljskoj manufakturi. Mladi poduzetnik iz susjednog sela odlučio je dobitak na lotu uložiti u traženu ljetnu poslasticu. Svaku slasnu kuglicu odobrili su njeni okusni pupoljci.
VALERIJA
Cura dana
GRACIELA
GRACIELA - Nije znala da će joj fotografija biti objavljena u rubrici Djevojka dana 24sata. Da je znala, odabrala bi boljeg fotografa koji bi je pomno okinuo. Ovaj je pravi šnelfotograf. Okinuo ju je samo tri puta. Njoj to nije dovoljno da zablista. Još joj je pokojna baka govorila: ‘Diko, nema sjaja u očima bez pet, šest puta’.
GRACIELA
Cura dana
LEDA
LEDA - Dane uglavnom provodi u vinskom podrumu. Zbog vrućine. A nema ni signala mobitela. Nitko ne dosađuje. Prava ljetna idila. I vino je savršeno rashlađeno. Susjed je donio karte pa noći krate igrajući poker na skidanje. Loš je blefer pa mu je odlučila puštati, inače bi cijelu noć provela u majici, minici i japankama.
LEDA
Cura dana
DEZDEMONA
DEZDEMONA - ’Naša tijela su naši vrtovi u kojima je naša volja vrtlar’, redak je iz njenog omiljenog štiva velikog engleskog barda. Po jednom od likova dobila je i ime. U hladovini svoje okućince ljetne dane provodi čitajući. U nadi da će jednoga dana te retke moći pripovijedati i svojem voljenom. A onda će skupa vrtlariti u svojim vrtovima.
DEZDEMONA