Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LEDA - 18.07.2023
LEDA
LEDA - Dane uglavnom provodi u vinskom podrumu. Zbog vrućine. A nema ni signala mobitela. Nitko ne dosađuje. Prava ljetna idila. I vino je savršeno rashlađeno. Susjed je donio karte pa noći krate igrajući poker na skidanje. Loš je blefer pa mu je odlučila puštati, inače bi cijelu noć provela u majici, minici i japankama.
Cura dana
DEZDEMONA
DEZDEMONA - ’Naša tijela su naši vrtovi u kojima je naša volja vrtlar’, redak je iz njenog omiljenog štiva velikog engleskog barda. Po jednom od likova dobila je i ime. U hladovini svoje okućince ljetne dane provodi čitajući. U nadi da će jednoga dana te retke moći pripovijedati i svojem voljenom. A onda će skupa vrtlariti u svojim vrtovima.
DEZDEMONA
Cura dana
KLARISA
KLARISA - Uzavreli zagrebački asfalt ova mlada programerka je zamijenila šumskim hladom podno Sljemena. Ne zanimaju je pješčane plaže, valovi koji se o hridi razbijaju... Ona samo čeka visokog planinara koji obožava zagorske brežuljke, ali i doline
KLARISA
Cura dana
RINA
RINA - Selo je puno turista. Ni pivo na zidiću ispred butige više ne može na miru popiti. Sva sreća da počinje Festival na dragom kamenu. Nada se da će opet upoznati nekoga gostujućeg muzičara. Lani je upoznala udarkaljaša iz Nizozemske. Svirao je i na njenom trianglu, ali brzo je izgubio ritam. Sad joj treba neki gudač.
RINA
Cura dana
ADELA
ADELA - Novi dečko joj je Francuz. Danas će zajedno slaviti Dan pada Bastille. Lani su na taj dan bili u Parizu, a sad su kod nje. Umijesit će joj brioš koji ona obožava, a još više obožava kad on vješto mijesi i razvlači na sve strane. Njegovi spretni dugi prsti čine prava čuda i sve što dotakne glatko je i podatno.
ADELA
Cura dana
GRETA
GRETA - Džaba se trudila i sve prala. Kiša je sve opet zaprljala. Prije kirvaja oprala je sve prozore i dvorište. Čak i vrata od garaže. Onda je nenadana oluja njen trud uništila. Susjed je ponudio pomoć. Vodi lokalni DVD. Doći će dečki pa će šmrkovima sve oprati. Mladi su i spretni. Šmrk u njihovim rukama čuda čini.
GRETA