Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ADELA - 14.07.2023
ADELA
ADELA - Novi dečko joj je Francuz. Danas će zajedno slaviti Dan pada Bastille. Lani su na taj dan bili u Parizu, a sad su kod nje. Umijesit će joj brioš koji ona obožava, a još više obožava kad on vješto mijesi i razvlači na sve strane. Njegovi spretni dugi prsti čine prava čuda i sve što dotakne glatko je i podatno.
Cura dana
GRETA
GRETA - Džaba se trudila i sve prala. Kiša je sve opet zaprljala. Prije kirvaja oprala je sve prozore i dvorište. Čak i vrata od garaže. Onda je nenadana oluja njen trud uništila. Susjed je ponudio pomoć. Vodi lokalni DVD. Doći će dečki pa će šmrkovima sve oprati. Mladi su i spretni. Šmrk u njihovim rukama čuda čini.
GRETA
Cura dana
ELIZA
ELIZA - Dok svi hrle na more, ona hrli u žitna polja. Počela je žetva, a dečko joj je kombajnist. Pomaže mu da sve svrše na vrijeme. Zadužena je za podmazivanje mašinerije. Sve mora kliziti kao podmazano. Kad svrše s vršidbom žita, idu na zasluženi odmor. Ona bi na planine. On bi na more. Na kraju idu u Gorski kotar.
ELIZA
Cura dana
ZLATKA
ZLATKA - Tijekom praznika se vratila kući. Studentski dom je zatvoren do kraja kolovoza. Jedva čeka da se vrati u Englesku, gdje studira biodizajn. Našla je posao u lokalnoj tvornici. Rad na traci iscrpljuje, ali doma je nakon treće smjene vozi zgodni kolega. Osim što je zgodan, ima velik auto, pa se vožnja nekad odulji.
ZLATKA
Cura dana
VINKA
VINKA - Svako jutro peca. Želi upecati velikog brancina. No traži nekoga tko bi je odvezao na otvoreno more, gdje se nada da će uloviti i neku tunu. No ipak joj je draži lov na lignje. Njima se najviše veseli, a priprema ih pržene uz krumpir salatu. Želja joj je uloviti i hobotnicu, no za to treba više truda i znanja.
VINKA
Cura dana
VINKA
VINKA - Vrhunska je majstorica u pravljanju sladoleda. Njene kuglice tope se u ustima i ugodno osvježavaju na ovim vrućinama. Tajna njenog sladoleda je u originalnim sastojcima, a najbolji okusi koje nudi su čokolada i kokos. Jedino što ne radi su korneti, a to nabavlja od lokalnog proizvođača. I kuglicu naplaćuje euro.
VINKA