Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZLATKA - 11.07.2023
ZLATKA
ZLATKA - Tijekom praznika se vratila kući. Studentski dom je zatvoren do kraja kolovoza. Jedva čeka da se vrati u Englesku, gdje studira biodizajn. Našla je posao u lokalnoj tvornici. Rad na traci iscrpljuje, ali doma je nakon treće smjene vozi zgodni kolega. Osim što je zgodan, ima velik auto, pa se vožnja nekad odulji.
Cura dana
VINKA
VINKA - Svako jutro peca. Želi upecati velikog brancina. No traži nekoga tko bi je odvezao na otvoreno more, gdje se nada da će uloviti i neku tunu. No ipak joj je draži lov na lignje. Njima se najviše veseli, a priprema ih pržene uz krumpir salatu. Želja joj je uloviti i hobotnicu, no za to treba više truda i znanja.
VINKA
Cura dana
VINKA
VINKA - Vrhunska je majstorica u pravljanju sladoleda. Njene kuglice tope se u ustima i ugodno osvježavaju na ovim vrućinama. Tajna njenog sladoleda je u originalnim sastojcima, a najbolji okusi koje nudi su čokolada i kokos. Jedino što ne radi su korneti, a to nabavlja od lokalnog proizvođača. I kuglicu naplaćuje euro.
VINKA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Raduje se ljetnima radostima, a posebno je veseli što će idućih dana biti jako toplo. Naime, tad će se rashladiti u moru. Obožava plivanje, najviše prsno. Zimi je plivala u bazenu, i to svaki dan po pola sata. Sad kaže da je u dobroj formi. Nakon plivanja uživa u hladnom pivu na terasi svoje kuće.
MIRTA
Cura dana
DORA
DORA - Mlada trgovkinja u lokalnom dućanu želi što prije na godišnji. Naime, već joj je dosta nervoznih kupaca i udvarača na blagajni dok kupuju tirolsku i četvrt kruha. Nada se da će na nekoj jadranskoj plaži upoznati nekog naočitog stranca koji će je odvesti iz Hrvatske. Ako ga ne upozna, tražit će ga na internetu.
DORA
Cura dana
RINA
RINA - Čim najave toplotni udar, ona bježi u planine. Osim svježeg zraka i zelenila uživa u penjanju na lokalne vrhove kako bi s njih mogla uživati u pogledu i meditaciji. Najljepši su joj zalasci sunca uz žuborenje lokalnog potočića.
RINA