Obavijesti
Cura dana

Cura dana

RINA - 06.07.2023
RINA
RINA - Čim najave toplotni udar, ona bježi u planine. Osim svježeg zraka i zelenila uživa u penjanju na lokalne vrhove kako bi s njih mogla uživati u pogledu i meditaciji. Najljepši su joj zalasci sunca uz žuborenje lokalnog potočića.
Cura dana
TATJANA
TATJANA - Zakupila je štand na plaži, a prodavat će sladoled. I to onaj rolani, koji se brzo smrzne. Kaže da će u ponudi biti najviše onog voćnog. Tvrdi da će cijena biti i do tri eura, ali kaže neće pretjerivati s cijenom jer ipak je inflacija.
TATJANA
Cura dana
DINA
DINA - Vrsna je poznavateljica borovnica, a posjeduje i plantažu. Svoje bobice nudi susjedima, a sad je muči otvoriti OPG ili dijeliti voće susjedima. Jer kaže da bi voljela zaraditi, a na tržnicama trenutačno jedino OPG može raditi nedjeljom. Pokušat će naći i neku rupu u zakonu kako bi prodala ljekovite bobice.
DINA
Cura dana
STANA
STANA - Ove vruće dane krati čitanjem “Filozofske misli” Alberta Bazale. Fascinirana je kako je on svojom aktivnom djelatnošću premostio raspon između zbilje ljudske opstojnosti i refleksije o njoj. U pauzama čitanja skoči osvježiti se na obližnje slapove Krke, gdje promišlja o stečenom znanju.
STANA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Tek će u rujnu na zasluženi godišnji. Nije znala da rujan na otocima može biti tako lijep. Trenutno radi kao konobarica na jednom otoku. Kaže da posla ima preko glave, a turista ne nedostaje. Također, napojnice su dobre. Kad zaradi dovoljno novca, upisat će studij menadžmenta. Nada se poslu u nekom hotelu.
BRANKA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA - Odlučila je promijeniti karijeru te otići na sezonu. Do sada je bila viša savjetnica za održavanje javne rasvjete, ali joj je toga bilo dosta, pa sad radi u jednom klubu na plaži. Zaradom je više nego zadovoljna, a još nije počela ni prava sezona. Uz to, može uživati u moru, a možda i upoznati nekog momka.
VALENTINA