Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALENTINA - 30.06.2023
VALENTINA
VALENTINA - Odlučila je promijeniti karijeru te otići na sezonu. Do sada je bila viša savjetnica za održavanje javne rasvjete, ali joj je toga bilo dosta, pa sad radi u jednom klubu na plaži. Zaradom je više nego zadovoljna, a još nije počela ni prava sezona. Uz to, može uživati u moru, a možda i upoznati nekog momka.
Cura dana
DAVORKA
DAVORKA - Ova Hvaranka, po zanimanju finomehaničar, ispunit će si želju za rođendan. Kao i Plenković, i ona je poželjela barem jednog Rafalea. Ona svoj neće platiti milijardu nečega, a opet može reći da svaki dan sjeda u prometalo, čije je ime postalo simbolom snage i uspješnosti hrvatske vojske. Ona svog Rafalea ima....
DAVORKA
Cura dana
MARA
MARA - Nije zadovoljna brojem noćenja u predsezoni. Zbog toga ozbiljno razmišlja sniziti cijene noćenja. Ali joj je krivo. Njezina susjeda ima više cijene, a cijelo vrijeme je puna. Ne zna u čemu je tajna i što to susjeda bolje radi da ima bolje rezultate od nje. To je jako muči, a baš je mislila ove godine ići na zimovanje.
MARA
Cura dana
TARA
TARA - Tarina tarana poznata je u cijeloj županiji. Četvrtkom kad je sajmeni dan na lokalnoj tržnici ispred njenog štanda uvijek se stvori dug red. Njena tajna je u lupanju jaja i sijanju brašna. Ako dobije na lotu, otvorit će mali pogon da ne mora sve raditi na ruke, koje su joj zbog čestog mućenja jaja snažne i podatne.
TARA
Cura dana
RAMONA
RAMONA - Noćim ne spava. Budi se pred zoru. Samo na njega misli, a on je daleko na sjeveru, blizu Polarnog kruga. Jedva čeka kraj kolovoza da se vrati. Neće mu više dati da ide u gastarbajtere. Već je nekoliko puta posrnula dok ga nije bilo. Selo svašta priča, ali baš je briga. Mlada je i strastvena. Nije lako izdržati samoću.
RAMONA
Cura dana
KALISTA
KALISTA - Subotom uvijek kuha grah za susjede. Tako je bilo i jučer. Kuhala je obični s kobasicama i vegetarijanski za novog susjeda koji se iz grada doselio na djedovinu. Pomogla mu je i oko vrta. On se u te stvari ne razumije. Ali se zato razumije u refleksologiju. Izmasirao joj je stopala kao nitko dosad. A i ostatak tijela.
KALISTA