Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DAVORKA - 29.06.2023
DAVORKA
DAVORKA - Ova Hvaranka, po zanimanju finomehaničar, ispunit će si želju za rođendan. Kao i Plenković, i ona je poželjela barem jednog Rafalea. Ona svoj neće platiti milijardu nečega, a opet može reći da svaki dan sjeda u prometalo, čije je ime postalo simbolom snage i uspješnosti hrvatske vojske. Ona svog Rafalea ima....
Cura dana
MARA
MARA - Nije zadovoljna brojem noćenja u predsezoni. Zbog toga ozbiljno razmišlja sniziti cijene noćenja. Ali joj je krivo. Njezina susjeda ima više cijene, a cijelo vrijeme je puna. Ne zna u čemu je tajna i što to susjeda bolje radi da ima bolje rezultate od nje. To je jako muči, a baš je mislila ove godine ići na zimovanje.
MARA
Cura dana
TARA
TARA - Tarina tarana poznata je u cijeloj županiji. Četvrtkom kad je sajmeni dan na lokalnoj tržnici ispred njenog štanda uvijek se stvori dug red. Njena tajna je u lupanju jaja i sijanju brašna. Ako dobije na lotu, otvorit će mali pogon da ne mora sve raditi na ruke, koje su joj zbog čestog mućenja jaja snažne i podatne.
TARA
Cura dana
RAMONA
RAMONA - Noćim ne spava. Budi se pred zoru. Samo na njega misli, a on je daleko na sjeveru, blizu Polarnog kruga. Jedva čeka kraj kolovoza da se vrati. Neće mu više dati da ide u gastarbajtere. Već je nekoliko puta posrnula dok ga nije bilo. Selo svašta priča, ali baš je briga. Mlada je i strastvena. Nije lako izdržati samoću.
RAMONA
Cura dana
KALISTA
KALISTA - Subotom uvijek kuha grah za susjede. Tako je bilo i jučer. Kuhala je obični s kobasicama i vegetarijanski za novog susjeda koji se iz grada doselio na djedovinu. Pomogla mu je i oko vrta. On se u te stvari ne razumije. Ali se zato razumije u refleksologiju. Izmasirao joj je stopala kao nitko dosad. A i ostatak tijela.
KALISTA
Cura dana
DORA
DORA - Voli se penjati. Što je vrh viši, više i uživa. I jutros je osvojila jedn vrh. Kad se spuštala, malo je uganula nogu. Ali nije sve tako loše završilo. Mladi tehničar za RTG nakon snimanja ju je odvezao kući. Uz piće dobrodošlice zajedno su se popeli na drugi kat njene klimatizirane kuće. Još nisu izašli.
DORA