Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VILMA - 22.06.2023
VILMA
VILMA - Sva sreća da joj je rijeka Orljava blizu vrta, pa ima čime zalijevati paprike. Posadila je 100 redova babura. Nada se dobrom urodu. Kad ih proda, ide na put. Nikad nije bila u Amsterdamu, a čula je da taj grad nudi lude noćne provode. Želi probati sve i neobuzdano uživati u svemu. Možda ode i u neki muzej. Ako stigne.
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Prekinula je s dečkom i odlučila je maknuti se od svega. Dosta joj je da služi drugima te da im ugađa. Vrijeme je da ugodi sebi, pa je uzela drvenu kuću te se maknula u prirodu. Dečko ju je prevario s njenom najboljom prijateljicom. Zato ne vjeruje više nikome, a svoje će porive gasiti duboko u prirodi, bez ičije pomoći.
DANIJELA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Iako je uredila svoj veliki vrt iza kuće, ove godine u njemu ne može u miru uživati. Komaraca ima više nego ikad, a toliko je bodu da je to postalo nepodnošljivo. Razmišlja kako suzbiti ovu najezdu jer jednostavno više ne može primati ubode. Koristila je neke preparate koje su joj preporučili, ali ništa joj nije pomoglo.
MIRTA
Cura dana
ANA
ANA - Mlada stručnjakinja za semiotiku nedavno je izašla iz dugogodišnje veze. Naime, dečko joj je nakon tri godine koje su proveli zajedno priznao da je ipak gay te ju je ostavio kao da nikad nisu imali ništa. Šokirana je jer ne može vjerovati da se to njoj dogodilo. No ipak je svjesna da srce ne može birati.
ANA
Cura dana
DONA
DONA - Mlada konobarica doživjela je malu nezgodu dok je ličila svoju kuću. Kako voli imati stvari u svojim rukama, tako je odlučila i sama napraviti posao. Ali kako je u padu teško ozlijedila gležanj, sad je u potrazi za vrsnim majstorima koji će završiti posao kod nje. Otvorena je za sve ponude.
DONA
Cura dana
KAJA
KAJA - Stigla joj je nova oprema za hot dog. Sad može opet odraditi uspješnu sezonu na plaži. Kupila je pekač za peciva sa šest šiljaka. Kad ih nabije, širi se miris toplog peciva. A hrenovke će se vrtjeti na rotirajućem roštilju na koji stane osam kobasica. Masnih, čvrstih kao u onom bećarcu “U mog strica osam kobasica...”
KAJA