Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 15.06.2023
MARICA
MARICA - U njezinom naselju trenutno se izvode radovi na vodovodnim cijevima. Čak tri tjedna neće imati tople vode. Tuširanje u hladnoj vodi ne podnosi iako neki kažu da je to dobro za zdravlje. Zato traži nekoga tko će joj otvoriti vrata doma i pustiti da se otušira. Do tada će trpjeti, a možda se smjesti u neki hotel.
Cura dana
VERA
VERA - Muči je problem nedostatka radne snage. Imala je susjeda masera. Redovito ju je masirao. Najmanje tri puta tjedno. Sad je otišao na more odraditi sezonu. Leđa je ubijaju. Ne zna više što da radi. Kupila je dva, tri električna masažera. Ali to nije to. Nema do čvrste muške ruke koja svaki napeti mišić opusti u trenu.
VERA
Cura dana
ZDENKA
ZDENKA - Noću uči, danju radi, vikendom se provodi. Tako bi željela živjeti. Ali ne živi. Napustila je fakultet i vratila se na obiteljsku farmu koka nesilica. Sad uglavnom skuplja njihova jaja i mašta kako će pobjeći u veliki, prljavi grad. Dosta joj je seoske idile. Ni dečka za provod ne može naći. Svi bi se odmah ženili.
ZDENKA
Cura dana
MARINA
MARINA - Sezona je već dobro krenula, a za njenim apartmanima je prava pomama. Dala je nešto nižu cijenu, ali je povećala kvalitetu i sadržaj. U sklopu apartmana otvorila je salon za masažu pa tako gosti nakon kupanja odlaze kod nje zbog magičnih ruku te se opuste prije večere. Lista čekanja je svaki dan sve duža.
MARINA
Cura dana
ROZALIJA
ROZALIJA - Dragi joj je u vojsci pa mu šalje paket svaki mjesec. Svega stavi. On najviše voli kad mu smota slavonsku makovnjaču. Masnu, rahlu i podatnu. Prošli put kad je pekla makovnjaču pokvario se mlinac za mak. Morala je ići kod susjeda. Nije znala da tako dobro i temeljito melje. Više ne izlazi iz njegove kuhinje.
ROZALIJA
Cura dana
HRVOJKA
HRVOJKA - Jedva čeka iduću srijedu. Putuje u Nizozemsku na utakmicu ‘vatrenih’. Sve je priredila. Cijeli navijački asortiman, od majica do boja za lice. Kad ‘vatreni’ igraju, gubi glavu. Brine je što onaj njezin ne voli nogomet. Sramoti je pred prijateljima. Zato u Roterdam ide sama i potpuno će se odati navijačkim strastima.
HRVOJKA