Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARINA - 10.06.2023
MARINA
MARINA - Sezona je već dobro krenula, a za njenim apartmanima je prava pomama. Dala je nešto nižu cijenu, ali je povećala kvalitetu i sadržaj. U sklopu apartmana otvorila je salon za masažu pa tako gosti nakon kupanja odlaze kod nje zbog magičnih ruku te se opuste prije večere. Lista čekanja je svaki dan sve duža.
Cura dana
ROZALIJA
ROZALIJA - Dragi joj je u vojsci pa mu šalje paket svaki mjesec. Svega stavi. On najviše voli kad mu smota slavonsku makovnjaču. Masnu, rahlu i podatnu. Prošli put kad je pekla makovnjaču pokvario se mlinac za mak. Morala je ići kod susjeda. Nije znala da tako dobro i temeljito melje. Više ne izlazi iz njegove kuhinje.
ROZALIJA
Cura dana
HRVOJKA
HRVOJKA - Jedva čeka iduću srijedu. Putuje u Nizozemsku na utakmicu ‘vatrenih’. Sve je priredila. Cijeli navijački asortiman, od majica do boja za lice. Kad ‘vatreni’ igraju, gubi glavu. Brine je što onaj njezin ne voli nogomet. Sramoti je pred prijateljima. Zato u Roterdam ide sama i potpuno će se odati navijačkim strastima.
HRVOJKA
Cura dana
BARBARA
BARBARA - Kiša koja ne prestaje čini je tužnom. Prošlo ljeto upoznala je Jacquesa koji je zalutao u Brest kraj Lupoglava. Pred zoru joj je govorio stihove Préverta: ‘Sjeti se Barbara, ne zaboravi onu pametnu i sretnu kišu na tvome sretnom licu...’. Kiša je prestala, Jacques je otišao, ona se zaljubila i svaka kap sad ga vraća u sjećanje.
BARBARA
Cura dana
NORA
NORA - Nikako da se naspava. Ima jat lag. Vratila se iz New Yorka. Bila je kod tete. Skoro je ostala. Tetka ima susjeda vatrogasca. Jako se zaljubila u njega, ali nakon dva mjeseca morala je kući. Sad jedva čeka kolovoz. Vatrogasac je obećao da će doći u Hrvatsku. Jedva čeka da se ljubavni plamen ponovno razbukta.
NORA
Cura dana
ZLATA
ZLATA - Ova mlada ekonomistica godinama se vozi u starom Opelu Kadettu. Želja joj je imati pravog ‘Nijemca’. Sanja novi Golf, po mogućnosti kabriolet, kojim bi se vozila na more. Trenutno su zbog inflacije cijene novih automobila skočile u nebo, pa zbog toga razmišlja i o odlasku u inozemstvo gdje bi zaradila za auto.
ZLATA