Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BARBARA - 07.06.2023
BARBARA
BARBARA - Kiša koja ne prestaje čini je tužnom. Prošlo ljeto upoznala je Jacquesa koji je zalutao u Brest kraj Lupoglava. Pred zoru joj je govorio stihove Préverta: ‘Sjeti se Barbara, ne zaboravi onu pametnu i sretnu kišu na tvome sretnom licu...’. Kiša je prestala, Jacques je otišao, ona se zaljubila i svaka kap sad ga vraća u sjećanje.
Cura dana
NORA
NORA - Nikako da se naspava. Ima jat lag. Vratila se iz New Yorka. Bila je kod tete. Skoro je ostala. Tetka ima susjeda vatrogasca. Jako se zaljubila u njega, ali nakon dva mjeseca morala je kući. Sad jedva čeka kolovoz. Vatrogasac je obećao da će doći u Hrvatsku. Jedva čeka da se ljubavni plamen ponovno razbukta.
NORA
Cura dana
ZLATA
ZLATA - Ova mlada ekonomistica godinama se vozi u starom Opelu Kadettu. Želja joj je imati pravog ‘Nijemca’. Sanja novi Golf, po mogućnosti kabriolet, kojim bi se vozila na more. Trenutno su zbog inflacije cijene novih automobila skočile u nebo, pa zbog toga razmišlja i o odlasku u inozemstvo gdje bi zaradila za auto.
ZLATA
Cura dana
TEREZA
TEREZA - Mlada inženjerka došla je studirati u Zagreb, u kojem je odlučila i ostati. Bavi se preradom metala i skulpturama, a posao joj strelovito napreduje. No kako ima sreće u poslu, tako je nema u ljubavi. Nikako da nađe pravog muškarca, koji će moći držati njezin tempo. Stalno nailazi na mlakonje.
TEREZA
Cura dana
MIRA
MIRA - Mlada mljekarica ima velikih problema s otkupnom cijenom, ali i sa svojim muznim kravama. Inflacija joj ‘jede’ zaradu, a otkupna cijena se povećala minimalno. Iako ne kaže da stvari naglo skaču, smatra da bi cijena mlijeka trebala biti nešto veća, a tako bi se ona bolje brinula za svoje kravice.
MIRA
Cura dana
ANA
ANA - Tek sad je otišla na zasluženi godišnji odmor. Nije mogla prije jer je vrijeme bilo loše. Tako barem kaže. Dok uživa u kupanju i moru, razmišlja o novom poslu. Želja joj je biti skiperica na jahti, ali prvo mora položiti ispit. Kad ga položi, san joj je zaploviti s nekom velikom jahtom Sredozemnim morem.
ANA