Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRA - 03.06.2023
MIRA
MIRA - Mlada mljekarica ima velikih problema s otkupnom cijenom, ali i sa svojim muznim kravama. Inflacija joj ‘jede’ zaradu, a otkupna cijena se povećala minimalno. Iako ne kaže da stvari naglo skaču, smatra da bi cijena mlijeka trebala biti nešto veća, a tako bi se ona bolje brinula za svoje kravice.
Cura dana
ANA
ANA - Tek sad je otišla na zasluženi godišnji odmor. Nije mogla prije jer je vrijeme bilo loše. Tako barem kaže. Dok uživa u kupanju i moru, razmišlja o novom poslu. Želja joj je biti skiperica na jahti, ali prvo mora položiti ispit. Kad ga položi, san joj je zaploviti s nekom velikom jahtom Sredozemnim morem.
ANA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA -
MIRJANA
Cura dana
MATILDA
MATILDA - Jedra Ličanka donedavno je bila influencerica za putovanja. Bila je na svim kontinentima, no kaže: ‘Ništa nije ljepše od moje Like’. Na djedovoj zemlji postavit će montažnu kućicu, zasadit će vrt i uživati u čitanju. Divi se djelima Tristana Tzare.
MATILDA
Cura dana
JANA
JANA - Mlada poljoprivrednica već je posadila svoje povrće, a muku muči sa zalijevanjem. Čekala je kišu koja je padala proteklih tjedana. Sakupila je kišnicu s kojom će polako zalijevati rajčice i tikvice. Nada se da će kiša i dalje padati, ali ne baš često jer želi uživati i u suncu. Posebno se veseli patlidžanima koje je posadila.
JANA
Cura dana
PAULINA
PAULINA - Posao trgovačkog putnika željela je zamijeniti sportskom karijerom, no u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u seksu je zapela u finalu. U Švedsku će otputovati njezina kolegica Marija iz Čakovca. Paulina je vjerovala da ima veliki adut u rukavu, to da je iz Mačkovca. Kaže da bi to kod sudaca na EP-u sigurno donijelo ekstra bodove...
PAULINA