Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JANA - 30.05.2023
JANA
JANA - Mlada poljoprivrednica već je posadila svoje povrće, a muku muči sa zalijevanjem. Čekala je kišu koja je padala proteklih tjedana. Sakupila je kišnicu s kojom će polako zalijevati rajčice i tikvice. Nada se da će kiša i dalje padati, ali ne baš često jer želi uživati i u suncu. Posebno se veseli patlidžanima koje je posadila.
Cura dana
PAULINA
PAULINA - Posao trgovačkog putnika željela je zamijeniti sportskom karijerom, no u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u seksu je zapela u finalu. U Švedsku će otputovati njezina kolegica Marija iz Čakovca. Paulina je vjerovala da ima veliki adut u rukavu, to da je iz Mačkovca. Kaže da bi to kod sudaca na EP-u sigurno donijelo ekstra bodove...
PAULINA
Cura dana
MILICA
MILICA - Kaže nam ova računovotkinja da žali što nije rođena u vrijeme kad je Dan mladosti slavila cijela bivša država. Misli da bi se odlično uklopila, jer već 1. siječnja gleda na koje dane padaju praznici. Žao joj je što je nekad bilo više tih dana u kalendaru koji su se slavili i da su ljudi, kaže, sigurno bili sretniji...
MILICA
Cura dana
MIRA
MIRA - Mlada poduzetnica zasukala je rukave i krenula u renovaciju svojih apartmana. Jako je zadovoljna s predsezonom, a kako uvijek nastoji ugoditi svojim gostima, tako je odlučila poboljšati i frizirati svoj posao. Najdraži gosti su joj Englezi jer oni uvijek daju više, a ona uvijek voli primiti nešto više.
MIRA
Cura dana
KRISTINKA
KRISTINKA - Za vikend ide u rodno mjesto na svadbu. Udaje joj se sestrična. Bit će 300 gostiju i dvije muzike - tamburaši i trubači. Kupila je novu haljinu i štikle i nada se da će se provesti kao nikada. Dečka neće voditi. On ne zna uživati u radostima i strastima ruralnog života. Previše je uštogljen. Jedva čeka da ga ostavi.
KRISTINKA
Cura dana
LANA
LANA - Odlučila je dati otkaz na poslu te otići odraditi sezonu. Do te je odluke došla nakon što su njezine prijateljice odradile dvije sezone te se u rodni kraj vratile pune kao brod, dok ona radi tijekom cijele godine i ne može si priuštiti užitke. Zbog toga je prelomila i nada se da neće požaliti. Spremna je na sve.
LANA