Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JUSTINA - 19.05.2023
JUSTINA
JUSTINA - Sezona šparoga još traje pa je svako jutro u šumi. Dok hoda kroz rosnu travu mašta o tome da dobije na lotu. Kupila bi si stan u velikom gradu i odmah se preselila. Dosta joj je seoske idile. Želi lude provode u noćnim klubovima i strastvene veze s nepoznatim mladićima. Nije stvorena da bude djevojka sa sela.
Cura dana
NELA
NELA - Polako se sprema za sezonu. Nada se da će biti dobra. Naporno će raditi cijelo ljeto, a nakon toga ide na zasluženi odmor. Putovat će nekoliko mjeseci svijetom. Nada se da će je put nanijeti u daleke, egzotične zemlje gdje će jedne zvjezdane, tople noći upoznati zgodnog stranca samca. Nakon toga neće se vratiti.
NELA
Cura dana
OLIVIJA
OLIVIJA - Danima se priprema za natjecanje u dubokom oranju. Svako jutro izore nekoliko brazdi. Malo ju je kiša omela u pripremama, ali ne posustaje. Kad popravi prednje svjetla na traktoru, počet će s noćnim treninzima. Čeka električara. Bio je prošli tjedan, ali nije ništa promijenio. Zapričali su se do dugo u noć.
OLIVIJA
Cura dana
OLGA
OLGA - Svako jutro peca. Želi upecati velikog brkatog soma. Ne onoga koji živi u riječnom mulju, nego onoga iz susjednog sela Kujnik. On je vrsni ribič, visok i s brkovima. Treba joj takav stasiti muškarac. Ima i traktor i kombajn, a nema ih tko voziti. Zato svako jutro baca udicu. Ima i tajne mamce te zna da će ga uloviti.
OLGA
Cura dana
SILVANA
SILVANA - U šoku je. Ne može vjerovati kako su pokrali Let3 na Euroviziji. Zdušno je cijelu večer navijala za riječke dečke. Probudila se u suzama nakon neprospavane noći. Nije ju mogao razveseliti ni dragi koji joj je u krevet donio doručak u bijelim gaćama i s ružom među zubima. Uzet će danas bolovanje da se oporavi.
SILVANA
Cura dana
VINKA
VINKA -
VINKA