Obavijesti
Cura dana

Cura dana

OLGA - 16.05.2023
OLGA
OLGA - Svako jutro peca. Želi upecati velikog brkatog soma. Ne onoga koji živi u riječnom mulju, nego onoga iz susjednog sela Kujnik. On je vrsni ribič, visok i s brkovima. Treba joj takav stasiti muškarac. Ima i traktor i kombajn, a nema ih tko voziti. Zato svako jutro baca udicu. Ima i tajne mamce te zna da će ga uloviti.
Cura dana
SILVANA
SILVANA - U šoku je. Ne može vjerovati kako su pokrali Let3 na Euroviziji. Zdušno je cijelu večer navijala za riječke dečke. Probudila se u suzama nakon neprospavane noći. Nije ju mogao razveseliti ni dragi koji joj je u krevet donio doručak u bijelim gaćama i s ružom među zubima. Uzet će danas bolovanje da se oporavi.
SILVANA
Cura dana
VINKA
VINKA -
VINKA
Cura dana
NEDA
NEDA - Vrhunska je majstorica u pravljenju rum kuglica. Njene kuglice tope se u ustima kao snijeg u proljeće, a valovi slatkog užitka šire se tijelom poput tsunamija. Tajna njenih kuglica, osim u biranoj čokoladi, karipskom rumu i začinima, je u bedrima. Nakon što ih umijesi valja ih niz bedra, što ima daje savršen oblik.
NEDA
Cura dana
GIZELA
GIZELA - Jučer joj je pukla guma na kamionu. Ima obrt za izradu popluna od perja pa po selima skuplja perje. Također čisti poplune, ali samo kod kuće kad je lijepo vrijeme, pa ih može prati u bikiniju. Posla je puno i traži četiri pomoćnika. Mlađe i snažne muškrace koji uživaju u igrama s nježnim guščjim perjem.
GIZELA
Cura dana
TARA
TARA - Nakon što je dala otkaz u velikoj firmi, napokon je uspjela pokrenuti vlastiti obrt za kozmetiku. Položila je potrebne ispite za šminkanje i masažu, za koju nema slobodnih termina iduća tri mjeseca. Stručnjakinja je za donji dio leđa i što rukom dotakne, tu više boli nema. To su čuli i njezini susjedi...
TARA