Obavijesti
Cura dana

Cura dana

FILIPINA - 07.05.2023
FILIPINA
FILIPINA - Optičarka koja živi na granici sa Slovenijom svojoj susjedi Melaniji, kad je postala Prva dama Amerike, poslala je par naočala koje je sama izradila. Htjela je to isto napraviti i za kralja Charlesa, ali zeznuo ju je Milanović. Preko njega je Charlesu poslala dar, ali predsjednik je ostao u Hrvatskoj zbog kvara na službenom avionu...
Cura dana
ANĐELIJA
ANĐELIJA - Timariteljica konja za razliku od predsjednika Milanovića ide na krunidbu kralja Charlesa. Ona se nije htjela kockati sa službenim avionima sumnjive kakvoće, pa je već ranije kupila kartu za redovnu liniju te će sjediti uz ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana. Kaže da imaju bezbroj zajedničkih tema...
ANĐELIJA
Cura dana
MELITA
MELITA - Cijelu zimu je ljenčarila kako bi bila odmorna za turističku sezonu. Prošle je godine radila u restoranu u Komiži, no ove godine se odlučila za plažu. Na Sakarunu na Dugom otoku prodavat će hladne koktele uz koje će nuditi keksiće po bakinu receptu.
MELITA
Cura dana
CVJETKA
CVJETKA - Jedva je dočekala sezonu domaćih jagoda. Uživa u njima na sve moguće načine. Voli ih svježe, u voćnoj salati, s pjenušcem... Najviše ih voli sa šlagom. Kad joj dragi jednu po jednu stavlja u usta. Prije toga ih umače u zdjelu hladnog, dobro istučenog šlaga od domaćeg slatkog vrhnja. Svaka jagoda izaziva joj slast.
CVJETKA
Cura dana
ARIJANA
ARIJANA - Vješta je u spajanju neradnih dana i praznika. Uspjela je spojiti Uskrs i Prvi svibanj. Malo bolovanja, malo staroga godišnjeg i tri tjedna sa zaručnikom provela je u skrovitoj viškoj uvali. More, sunce, valovi, vino i gitara. To je sve što joj treba u životu. Zato je danas dala otkaz i odlučila se preseliti na otok.
ARIJANA
Cura dana
STELA
STELA - Jučer je skuhala dva lonca graha. S kobasicama, slaninom i zaprškom na masti. Dečki koji su joj kosili okućnicu sve su pojeli. Poslije se zapjevalo i zaplesalo. Orilo se cijelom ulicom do kasno. Ujutro kad se probudila, pronašla je stručak ljubičica i pisamce. Glavni kosac kaže da mu je bilo lijepo i da će doći opet.
STELA